Kepezspor Maliye Milli Piyango hazırlığında

18 Aralık 2014, Perşembe - 11:59
Kepezspor Maliye Milli Piyango hazırlığında
Türkiye Erkekler Basketbol 3\'üncü Lig\'de oynayan Kepez Belediyespor Basketbol Takımı, bu hafta Maliye Milli Piyango\'yu evinde konuk ediyor.

Galibiyet zaferini seriye bağlayan Kepez\'in dev adamları Batman Petrol Zaferi ile liderliği\'de eline almış durumda.

Türkiye Erkekler Basketbol 3\'üncü Lig\'inin 10\'uncu haftasında lider Kepez Belediyespor, Maliye Milli Piyango\'yu evinde konuk ediyor. Ligin başından itibaren haftalarca galibiyet serisini bozmadan ilerleyen lider Kepez\'in dev adamları, Batman Petrol galibiyetinin ardından 1 günlük ara ile hemen idmanlara başladı.

Sıkı bir antrenman programı içerisine giren Kepez\'in hedefinde ise ligin ilk devresini üst sıralarda bitirerek 2\'inci devrede play-off\'lara kalarak 2\'inci lige yükselmek.

Bu hafta Kepez Belediyespor\'un evinde konuk edeceği Maliye Milli Piyango, 16 puan ve averajla ligde 3\'üncü sırada yer alıyor.

Lider Kepez\'in dev adamları hakkında düşüncelerini aktaran Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Batman Petrol deplasmanının ardından elde ettikleri liderlik konumundan dolayı da takım oyuncularını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Karşılaşma 20 Aralık Cumartesi günü saat:13:00\'da Atatürk Kapalı Spor Salonu\'nda oynanacak.
Kepezspor Maliye Milli Piyango hazırlığında
Kepezspor Maliye Milli Piyango hazırlığında

Benzer Haberler