Kepez 5 bin çocuğa spor yaptırıyor

1 Nisan 2015, Çarşamba - 11:41
Kepez 5 bin çocuğa spor yaptırıyor
Yıldızlar Futbol Turnuvası’nda 3. olan Ahmet Coşkun Bulut Ortaokulu’nu kabul eden Başkan Hakan Tütüncü, 5 bine yakın çocuğa spor yapma imkanı sunduklarını söyledi.

Antalya Okullar Arası Yıldızlar Futbol Turnuvası’nda 260 takım arasından 3. Olan Ahmet Coşkun Bulut Ortaokulu’nun futbol takımı, başarılarını paylaşmak için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret ettiler.

Ziyarette okul müdürü Mukaddes Birşen ile beden eğitimi öğretmenleri Özgür Fırat ve Fatih İpin de yer aldı. Müdür Birşen, Antalya 3. olan futbol takımlarının, Antalya’yı, Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazandığını belirtti.

Sportif faaliyetlere destek veriyoruz

Başkan Hakan Tütüncü de Antalya 3. olmalarından dolayı kutladığı Ahmet Coşkun Bulut Ortaokulu futbol takımına, Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.
Tütüncü, Kepezli çocukların iyi bir geleceğe kavuşması için sportif ve sosyal faaliyetlere destek verdiklerini söyledi.  Tütüncü, öğrencilerden kendilerine sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi.
Kepez Belediyespor Kulübü bünyesinde, spor okullarında ve turnuvalarda 5 bine yakın çocuğa ve gence spor yapma imkanı sunduklarının altını çizen Tütüncü, Kepez’i, gençliğin ve sporun merkezi haline getirmeye başladıklarını kaydetti.  

“Hayalleriniz büyük olsun”

Çocukların geleceğini sporla inşa etmek için gayret gösterdiklerine işaret eden Başkan Hakan Tütüncü, öğrencilere şöyle seslendi: “Başarı için sporcu disiplininden asla uzaklaşmayın. Planlı ve disiplinli çalışırsanız zirveye çıkarsınız.  Sizlerin başarılı olmanızı istiyoruz. Elinizden tutmaya hazırız. Büyük hayalleriniz ve hedefleriniz olsun. Hayallerinizi ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için gayret gösterin. Türkiye Şampiyonası’nda, Antalya’yı en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum. Başarılı olmanız için de imkanlar dahilinde gereken desteği vereceğiz.”

Öğrenciler de eğitime verdiği desteklerden ve kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Tütüncü’ye çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

Günün anısına fotoğraf çekilmesinin ardından ziyaret sona erdi.
 
Kepez 5 bin çocuğa spor yaptırıyor
Kepez 5 bin çocuğa spor yaptırıyor
Kepez 5 bin çocuğa spor yaptırıyor

Benzer Haberler