​Göksu Mahallesi\'ne yeni park.

22 Temmuz 2016, Cuma - 13:49
​Göksu Mahallesi\'ne yeni park.

Emsal adaletsizliğinin ortadan kaldırıldığı Göksu Mahallesine de, diğer mahallelerdeki gibi büyük bir mahalle parkı yapımına başlandı
 
İmar sorunlarının tamamlanmasıyla modern bir mahalleye kavuşmasının önündeki engeller kalkmış olan Göksu Mahallesi sakinleri, 4,5 dönümlük parklarına kavuşuyor. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’nün imar sorunlarının çözümü için gösterdiği kararlılığı, ilçenin dört bir yanında olumlu sonuçlar doğuruyor. Bunun son örneklerinden birisini, Göksu Mahallesi sakinleri yaşıyor.
 
Emsal değerleri eşitlendi
 
Baraj ve Beşkonaklılar Mahalleleri ile birlikte Göksu’nun batı kısmında 0.60 olan emlak emsal değeri, doğu kısmında 0.40 idi. Son 30 yıldır bu konuda çözüm bekleyen yaklaşık 50 bin Kepezli, Başkan Tütüncü’nün ısrarcılığıyla çözüme kavuşturuldu. Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle, 3 mahallenin doğu kısımlarındaki emsal değerleri batı kısmıyla eşitlendi.
 
Mahallenin en büyük parkı
 
Emsal değerinin eşitlenmesiyle birlikte ortaya çıkan sosyal alanlar, birbir halka kazandırılmaya başlanıyor. Göksu mahallesine 4,5 dönümlük park inşaatı, şimdiden mahalle sakinlerini sevindirdi. İçinde fitnes alanı, basketbol sahası, yürüyüş alanı, çocuk parkı ve dinlenme alanlarının olacağı park, bu mahallenin en büyük aktif yeşil alanı olacak.
​Göksu Mahallesi\'ne yeni park.
​Göksu Mahallesi\'ne yeni park.

Benzer Haberler