Tütüncü durak sözünü tutuyor.

22 Temmuz 2016, Cuma - 13:51
Tütüncü durak sözünü tutuyor.
Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, nakliyeciler ve taksicilere verdiği durak sözünü tutuyor
 
Verdiği her sözünü gerçekleştirmesiyle Kepezlilerin gönlünde taht kuran Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, taksici ve nakliyeci esnafına verdiği durak sözlerini de yerine getiriyor. Daha modern bir Kepez için elinden gelen her türlü katkıyı ortaya koyan Başkan Tütüncü, ilçe sakinlerinin bu yöndeki taleplerini de mutlaka gerçekleştiriyor.
 
Gereksinimleri sokak sokak biliyor
 
Sürekli vatandaşlarla bir arada olmasıyla ilçesindeki gereksinimleri mahalle mahalle, sokak sokak bilen Tütüncü, çözümleri de sunuyor. Mahalle ve esnaf gezilerinde kendisine iletilen sorunları dinleyen Tütüncü, ihtiyaçları karşılayacağı sözünü veriyor.
 
Tek tip duraklar
 
Buna göre nakliyeci ve taksici esnaflarının istediği ikişer durak noktası, hayata geçiriliyor. Şafak Mahallesi ile Hal Sitesi içine birer nakliyeci durağı, Sütçüler Devlet Hastanesi ile Atatürk Mahallesi Muhtarlığı yanına birer taksi durağı yapılıyor. Hepsi tek tip olarak 3,50 metreye 4,70 metre ebatlarındaki prefabrik duraklarda, tuvalet ile mutfak yer alıyor. İhale usulü belediyenin satın aldığı prefabrik durakların yerleştirileceği zemini, elektrik ve su bağlantılarını, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri tamamlıyor.
Tütüncü durak sözünü tutuyor.

Benzer Haberler