Kepez ile Antalyaspor rakip değil ekiptir

17 Ağustos 2016, Çarşamba - 10:38
Kepez ile Antalyaspor rakip değil ekiptir
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı, Antalyaspor ile aynı ligde mücadele ederken, Spor Kulübü Başkanı Ünlüoğlu birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Antalyaspor Basketbol Takımı ile aynı ligde mücadele etmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, ekip olduklarının altını çizdi.

“Antalyaspor ile rakip değil, ekibiz.” sözleriyle kardeşlik mesajı veren Ünlüoğlu, “Bu yıl ligde Antalyaspor ile mücadele etmekten mutluluk duyuyoruz. Antalyaspor bizim rakibimiz değil ekibimizdir. Sezon boyunca Kepez ve Antalyaspor el ele gönül gönüle tüm Türkiye’de Antalyamızı temsil etme onuruna sahip olacak.” dedi.
Sporun birleştirici unsurlarını işaret eden Ünlüoğlu, karşı karşıya gelmenin kardeşlik ve ekip ruhu konusunda asla sorun olmadığını, aksine Antalya’yı temsil eden iki takımın birbirlerini motive ettiğini dile getirdi. “Spor kulübü olarak en önemli hedefimiz, gençleri sporun birleştirici ikliminde iyi insan, iyi vatandaş olma ideali ile geleceğe sağlıklı bir biçimde taşımaktır. Bunun çok önemli bir sosyal belediyecilik hedefi olduğunu kabul ediyoruz. Alt yapıya bu anlayışla büyük bir önem veriyoruz. Bu bakımdan A Takımımız çocuklarımıza ve gençlerimize örnek teşkil edecektir.” sözleriyle sporun önemli manevi unsurlarına dikkati çekti.

Başkanlara özel teşekkür

Sporun kardeşliği güçlendirdiğinin mesajını veren Ünlüoğlu, karşı karşıya gelmenin, aradaki ekip ruhunu ve Antalya’yı temsil ediyor olmanın gururunu gölgede bırakamayacağının da altını çizdi. Gençlerin sporla iç içe sağlam bir geleceğe hazırlandığını sözlerine ekleyen Kulüp Başkanı, belediyelerin verdiği destekten dolayı Türel ve Tütüncü’ye teşekkür etti: “Böylesi yüksek bir ufukla Antalya’nın gençleri için kulüplerimize her türlü imkanı sağlayan her iki belediyemize, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.” 
Kepez ile Antalyaspor rakip değil ekiptir
Kepez ile Antalyaspor rakip değil ekiptir
Kepez ile Antalyaspor rakip değil ekiptir

Benzer Haberler