Kepez BAL’a galibiyetle başladı

26 Eylül 2016, Pazartesi - 13:58
Kepez BAL’a galibiyetle başladı
Bölgesel Amatör Lig 2016-2017 sezonu başladı. BAL 7’inci grupta mücadele eden Kepez Belediyespor evinde Bucak Belediye Oğuzhanspor’u konuk etti. Kepez Belediyespor karşılaşmayı evinde 3-0 galip bitirdi.

Kısa adı BAL olan Bölgesel Amatör Lig başladı. BAL 7’inci grupta mücadele eden Kepez Belediyespor evinde ağırladığı Bucak Belediye Oğuzhanspor 3-0 mağlup etti.

Hasan Doğan Stadyumu’nda saat 15:00’da başlayan karşılaşmaya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Kepez Belediyesi Başkan Vekili Serhat Demir,  Belediye Meclis Üyeleri, davetliler ve Grup 1966 taraftar grubu tribünden izledi.

Karşılaşmanın ilk golünü Kepez Belediyespor ‘un 14 numaralı formasını terleten sol açık oyuncusu Ahmet Keleş, 4’üncü dakika da topu fileler ile buluştururken, karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 bitti.

Maçın 57’inci dakikasında Ahmet Keleş’in kullandığı köşe vuruşu sonrası  İkinci yarının başlamasıyla oyuna giren Erdinç Kızıl, kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi.
Maçın 90’ıncı dakikasında karşılaşmanın 3’üncü golünü kaydeden isim yine Ahmet Keleş oldu. Kepez Belediyespor 2016-2017 BAL sezonunun ilk karşılaşmasını 3-0 galip bitirdi.

Maç hakkında düşüncelerini aktaran Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, “ BAL sezonunun ilk karşılaşmasını bugün Bucak Belediye Oğuzhanspor ile oynadık. Güzel bir maç oldu. Ve kazandık. Teknik ekibime ve oyuncularımı tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyorum.”dedi.
Kepez BAL’a galibiyetle başladı
Kepez BAL’a galibiyetle başladı
Kepez BAL’a galibiyetle başladı

Benzer Haberler