Kepez’e 5 semt spor sahası daha

1 Aralık 2016, Perşembe - 14:47
Kepez’e 5 semt spor sahası daha
Bu yıl söz verdiği 5 mahalleye semt spor sahası kazandıran Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, 2017 yılında da 5 tane daha aynı tesisten yapmak istediklerini söyledi.
 
Futbol oynamak isteyenlerin saat 17.00’ye kadar ücretsiz kullandığı sentetik çim sahalı Varsak Ayanoğlu Semt Spor Sahası’nın açılış kurdelesini kesen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yeni yılda 5 tane daha aynı tesisten yapmak istediklerini söyledi.

İçinde çocuk oyun alanı, kafeterya, yürüyüş yolları gibi alanların olduğu 5 mahalledeki semt spor sahaları, peş peşe hizmete giriyor. Başkan Tütüncü, yeni yılda 5 mahalleye daha bu örnek tesisten yapmak istediklerini söyledi.
 
Varsak’ın birçok sorunu çözüldü
 
Belediye meclis üyeleri, muhtarlar, belediye başkan yardımcıları ve belediye bürokratlarının katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan Tütüncü, geniş bir nüfusa sahip Varsak bölgesinin birçok sorununu çözdüklerini ve yeni yatırımların önünün açıldığını söyledi.
 
Varsak’a yeni yatırımlar üst üste geliyor
 
Altyapı ve üstyapı eksikliğinin yaşandığı Varsak’ta birçok imar ve şehircilik sorunlarını çözmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Tütüncü, şimdi de yeni yatırımların hızla vücut bulmaya başladığının altını çizdi. Antalya turizmine katkı sağlayacak Lyrboton Kome Antik Kenti kazısının başladığını hatırlatan Tütüncü, uzun soluklu projeyle Türkiye’nin ilk arkeoparkının kazandırılacağını söyledi. Varsak’ı Burdur yoluna bağlayacak yeni arterin ek etaplarının bitmek üzere olduğunu da duyuran Tütüncü, Büyükşehir Belediyesi’nin de drenaj ve yeni raylı sistem projesiyle Varsak bölgesinin çok daha değerleneceğini söyledi.
 
Tercih edilir bir yer oluyor
 
Bölgeye mesire alanı kazandırma gibi birçok hizmetin saymakla bitiremeyeceklerini belirten Tütüncü, “Burası değerli bir yaşam merkezi haline geliyor. Kent merkezinden uzak kalan Varsak, artık tercih edilir bir yaşam alanı oluyor” dedi.
 
Bu ay 12 tane daha açılış ve temel atma
 
Yılbaşına kadar haftada bir temel atma ve açılış yapacaklarını duyurduklarını hatırlatan Tütüncü, peş peşe hazırlanan projelerin çoğalması üzerine değişikliğe gittiklerini söyledi. Yılbaşına kadar 12-13 tane daha yeni temel atmalar açılışlar olacağını ilan eden Tütüncü, “Bizim belediyemizin en büyük özelliği, tamamlamış olduğumuz projeleri hizmete aldığımızda, yeni projelerin adımlarını çoktan atmış oluyoruz. Bu hizmetlerin hepsi Kepez’e hayırlı olsun. Bu kadar imkanımız varken, sağlığımız yerindeyken millete hizmet için biraz daha gayret etmezsek, yetki kullanan kim olursak olalım, Allah katında ve millet nezdinde hesabını veremeyiz.” diye konuştu. 
Kepez’e 5 semt spor sahası daha
Kepez’e 5 semt spor sahası daha
Kepez’e 5 semt spor sahası daha
Kepez’e 5 semt spor sahası daha
Kepez’e 5 semt spor sahası daha
Kepez’e 5 semt spor sahası daha
Kepez’e 5 semt spor sahası daha
Kepez’e 5 semt spor sahası daha

Benzer Haberler