Kepez Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Sn. Hakan Tütüncü’nün Ramazan bayram mesajı

24 Haziran 2017, Cumartesi - 16:55

Değerli Hemşehrilerim;

Yepyeni bir bayram sevinci kapladı dört bir yanı. Tam bir ay boyunca sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini ortaya koyduk. Toplumsal dokumuzu kuvvetlendirdik. Beraberce oturulan iftar sofralarında gönüllerimiz daha bir yaklaştı birbirine.

İşte şimdi de bayram coşkusu ile doluyoruz. Herbirimiz buyuklerimizin elini öpecek, küçüklerimize daha bir sefkatle yaklasacak, varsa kırgınlıklarımız onları onaracak bereketli bir ortama kavusacağız.

Bu bayramı da geleneklerimizin güzellikleri ile sosyal dokumuzu kuvvetlendirmek için bir vesile olarak değerlendirebilmek en büyük arzumuzdur.

Tarihi köklerimizden tevarüs ettigimiz değerlerimizle sosyal yaşantımızı ihya etmek, toplumumuz için ortaya koyacağımız en büyük gayret olacaktır. Aynı zamanda bu bayramın buna da vesile olmasını arzu ediyorum.

Bu bayramın aynı zamanda ülkemizin her gününü bayram kılacak nice firsatları ve güzellikleri de beraberinde getirmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimizin mübarek Ramazan bayramını kutluyor; sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice günler diliyorum.

Benzer Haberler