​ Tütüncü’den gönül birliğine destek

11 Aralık 2017, Pazartesi - 11:15
​ Tütüncü’den gönül birliğine destek
Akdeniz Sarı Çiçek Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sivil toplum kuruluşlarının en önemli özelliğinin birlik ve beraberlik duygusunu oluşturabilmek olduğunu söyledi.
 
Gönül birliği oluşturan tüm hemşehri derneklerini destekleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sarı Çiçek Kültür ve Dayanışma Derneği’nde Malatyalılarla bir araya geldi. Malatya’nın ünlü Sarıçiçek Yaylası’nı teneffüs etmiş Antalya’da yaşayan Malatyalıların üye olduğu dernekte düzenlenen kahvaltıya katılan Başkan Tütüncü, sıcak bir karşılamayla misafir edildi.
 
Tütüncü, memnuniyetini dile getirdi
 
Anadolu Birliği Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Bedri Yalçın, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş ve onur konuğu Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye katılımından dolayı teşekkür eden Akdeniz Sarı Çiçek Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Baddal Adanır, bu tür buluşmaları sıklıkla tekrarlamak istediklerini söyledi. Dernek üyeleriyle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı memnuniyetini ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.
 
“Gönüller yaklaştıkça şehirler daha güzel”
 
Gönüllerin birbirine yaklaştığı ölçüde yaşanılan şehirlerin daha güzel olduğunu vurgulayan Başkan Hakan Tütüncü, sivil toplum kuruluşlarının en çok buna hizmet ettiğini söyledi. Birlikte yaşama iradesi ortaya koymak adına çok anlamlı çalışmalar yapıldığını belirten Tütüncü, katılımın çokluğuyla da bu anlamların daha da derinleştiğinin altını çizdi.
 
“Yaşasın ay yıldızlı bayrağımız”
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü sürekli alkışlarla kesilen konuşmasını şöyle noktaladı; “Eski şairlerden biri demiştir,  hayat 3 gündür. Dün geçti, yarınsa meçhuldür. O halde hayat bir gündür, o da bugündür demiş. Dünya yalan. Bu geçici, yarını olmayan bu dünyada, birbirimizi sevmekten, gönül vermekten, kalplerimizi birbirine yaklaştırmaktan daha güzel bir şey olmamıştır, olamaz da. Allah’tan daha güzel günlerde, afiyetle ve sağlıkla bizi birbirimizle kılsın diyorum. Allah ülkemizin birliğine, dirliğine zeval verme niyetindekileri hedefine ulaştırmasın. Yaşasın Malatya, yaşasın Antalya, yaşasın ay yıldızlı bayrağımız.”
 
 
​ Tütüncü’den gönül birliğine destek
​ Tütüncü’den gönül birliğine destek

Benzer Haberler