​Tütüncü eğitimin neferlerini buluşturdu

9 Şubat 2018, Cuma - 13:48
​Tütüncü eğitimin neferlerini buluşturdu
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okul müdürlerini ve okul aile birliği başkanlarını ‘Şehir Buluşmaları’ etkinliği kapsamında bir araya getirdi. 
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, istişare yoluyla daha güzel bir şehirleşme amacıyla başlattığı ‘Şehir Buluşmaları’ ile okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve muhtarları buluşturdu.  Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Şehir Buluşmaları’na Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçesi Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhsin Bozdağ, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzulah Büyükkeleş, belediye başkan yardımcıları ve bürokratları katıldı.
 
Başkan Tütüncü’ye övgü
 
Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzulah Büyükkeleş, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ilçenin eğitim standartlarını yükseltmek için büyük bir gayret gösterdiğini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhsin Bozdağ da, mesleğinde 6 farklı şehirde görev yaptığını ve Başkan Tütüncü kadar eğitime destek veren bir belediye başkanı görmediğini belirtti.
 
Teşekkür plaketi
 
Kepez İlçesi Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek ise, çok hızlı büyüyen Kepez’de 6 bin eğitim çalışanı olduğunu vurguladı. Tüm eğitim ihtiyaçlarının devletin omuzlarında kalabildiğini belirten Kaymakam Özgödek, Tütüncü gibi eğitime kucak açan insanlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Salondaki davetlilere seslenen Kaymakam Suphi Özgödek, “Size tavsiyem, bundan sonraki süreçte de Tütüncü Başkanımızın yardımını ve desteğini talep etmenizdir” dedi. Kaymakam Özgödek, konuşmasının ardından eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Tütüncü’ye bir teşekkür plaketi takdim etti.
 
‘Bir ayağımız okullarda’
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de bu tür buluşmaların birlik olma duygularını güçlendirdiğini işaret etti. Haftada en az bir ilkokul, ortaokul ve lise ziyaret ettiğini belirten Başkan Tütüncü, belediye yönetimi olarak bir ayaklarının hep okullarda olduğunu söyledi.
 
‘Vicdani sorumluluğumuz’
 
Bu birliktelik ile eğitim alanında çok fazla mesafe kat edildiğini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bunun bir hukuki zorunluluk değil, vicdani sorumluluk olarak gördüğünü söyledi. Hukuken okulların ihtiyaçlarını karşılama zorunluluğu olmadığını hatırlatan Tütüncü, “Kepez Belediyesi olarak, vicdani bir sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz. Böylelikle gönül bağlarımızı güçlendiriyoruz” dedi.
 
‘Muhtarlarla istişare ediliyor’
 
Eğitimde en büyük payı Kepez’in aldığını ve ilçeye 100’den fazla okul kazandırıldığını belirten Tütüncü, burada hükümetin desteğinin çok büyük olduğunu söyledi. Yeni okul ihtiyacı olan yerler için hemen muhtarlarla toplantılar yaparak çözüm üretmeye çalıştıklarını belirten Tütüncü, bir yandan da mevcut okulların ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını bildirdi.
 
Eğitim projeleri
 
Saymakla bitmeyecek kadar eğitim projeleri yaptıklarını hatırlatan Başkan Tütüncü, konuşmasını şöyle sonlandırdı; “Okul yöneticilerimiz zaten bunları biliyorlar. Çocuklarımızın daha nitelikli yetişmesi içi hep beraber birçok sorun çözüyoruz. Bizim en önemli hedefimiz, akademik başarıyı sağlamış gençleri yetiştirirken, iyi birer vatandaş olmalarını sağlamaktır. Sosyal, kültürel ve spor faaliyetler ile bunlar kazanılıyor. Bunu da kaymakamlık ve milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle yapıyoruz.”
 
​Tütüncü eğitimin neferlerini buluşturdu
​Tütüncü eğitimin neferlerini buluşturdu
​Tütüncü eğitimin neferlerini buluşturdu
​Tütüncü eğitimin neferlerini buluşturdu
​Tütüncü eğitimin neferlerini buluşturdu
​Tütüncü eğitimin neferlerini buluşturdu

Benzer Haberler

Tütüncü’den söz üstüne söz

Tütüncü’den söz üstüne söz

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, General Şadi Çetinkaya İlkokulu’na yaptırılan çok amaçl ı salon açılışında, mahalleye yeni bir semt spor sahası sözü verdi.   General Şadi Çetinkaya İlkokulu’na söz verdiği çok amaçlı salonun

Türkiye’nin en büyük bilim merkezi ‘BilimFest’ ile kapılarını açtı
Türkiye’nin en büyük bilim merkezi ‘BilimFest’ ile kapılarını açtı

Kepez Belediyesinin, TÜBİTAK işbirliğiyle kurduğu Türkiye’nin en büyük bilim merkezi Antalya Bilim Merkezi ve 3 gün sürecek BilimFest ile kapılarını açtı. Açılış törenine


Kepez’den 31’nci bilişim sınıfı
Kepez’den 31’nci bilişim sınıfı

Kepez Belediyesi, 50 okula bilişim sınıfı projesi kapsamında 31’inci bilişim sınıfını Ünsal Ortaokulu’na kazandırdı. Kepez Belediyesi okullara bilişim sınıfı kazandırmaya devam


Kepez’e yeni okullar geliyor
Kepez’e yeni okullar geliyor

Kepez ilçesindeki mahallelerin okul talebi, kaymakam, milletvekili, belediye başkanı, milli eğitim müdürü ve muhtarların katıldığı toplantıda değerlendirildi. Yaklaşık 3,5 saat süren