Kepez Tütüncü’den memnun

16 Şubat 2018, Cuma - 12:07
Kepez Tütüncü’den memnun
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, rutin bir mesaisi olan cadde ziyaretlerinde hemşehrilerinin taleplerini yerinde dinliyor ve karşılıyor. Kepezliler de bu ziyaretlerde, Başkanları Hakan Tütüncü’nün hizmetlerinden ve kendileriyle iç içe olmasından duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, görevdeki 9 yılda sürekli gerçekleştirdiği cadde ziyaretlerini Dokuma bölgesindeki Mithat Paşa ile Mehmet Akif caddelerinde devam ettirdi. Farklı günlerde gerçekleşen ve yaklaşık 3 saat süren ziyaretlerde Başkan Tütüncü, Mithat Paşa Caddesi’nin Yükseliş ile Zafer mahalleleri bölümünde ve Mehmet Akif Caddesi’nin Ulus Mahallesi kısmında esnaf ve bölge sakinleriyle bir araya geldi.
Tütüncü, ziyaret ettiği işyerlerinde çaylarını içip, sohbet ettiği esnafın hatırını sordu ve taleplerini dinledi.

Tütüncü mesaisini halkın içinde yapıyor

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Tütüncü, cadde boyunca karşılaştığı her yaştan vatandaşlarla da tokalaştı ve sohbet etti. Başkan Tütüncü, vatandaşların isteklerini not altı ve bu isteklerin karşılanması için bürokratlarını görevlendirdi. Tütüncü, apartmanların pencerelerinden ve balkonlarından kendisine ilgi gösteren hemşehrilerini de selamladı. Kepezlilerin selfie çekme isteğini yerine getiren Tütüncü, çeşitli hediyelerle çocukları da sevindirdi.

Çocukluk anılarını tazeledi

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü,  cadde ziyaretinde 1990’lı yıllarda yaşadığı Ulus Mahallesi’ndeki hayatta olan büyüklerini ve çocukluk arkadaşlarını da unutmadı.  Tütüncü, çocukluğunda gittiği dükkanları ve çocukluk arkadaşını evinde ziyaret ederek, anılarını yâd etti.

Dokuma semtinden Dokuma teşekkürü
Bölge esnafı ve sakinleri, Başkan Hakan Tütüncü’nün daha önce de birçok kez kendilerini ziyaret ettiğini belirterek, “Başkanımızın sürekli yanımızda olmasından, alçak gönüllüğünden ve hizmetlerinden çok memnunuz. Eski Dokuma Fabrikası alanını yeniden bize armağan etmesinden ve burada yaptığı yeşil alan, müze düzenlemelerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.” ifadesini kullandı.  

“Mutluluğum, halkımla gönül gönüle olmak

Tütüncü, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “Şehrin caddelerinde, sokaklarında her yaştan hemşehrimle gönül gönüle olmak en büyük mutluluğum. Cadde cadde gönüller aldık, talepleri doğrudan dinledik. Esnaflarımızı da ziyaret ettik. Hatırlarını sorduk, taleplerini dinledik.
Ulus Mahallesinin meşhur Yuva Apartmanını ziyaret ettim. Çocukluk arkadaşım Erdal\'ın evine konuk oldum. Eski günleri, çocukluk hatıralarımızı konuştuk, hasret giderdik.”
Başkan Tütüncü, Dokuma bölgesinde ilçenin diğer caddelerinde ziyaretlerin devam edeceğini de sözlerine ekledi. Belediye meclis üyeleri de, ziyaretlerde Başkan Hakan Tütüncü’ye eşlik ediyor. 
Kepez Tütüncü’den memnun
Kepez Tütüncü’den memnun
Kepez Tütüncü’den memnun
Kepez Tütüncü’den memnun
Kepez Tütüncü’den memnun
Kepez Tütüncü’den memnun
Kepez Tütüncü’den memnun

Benzer Haberler