Doğa severler Akkoç’a yürüyecek

22 Şubat 2018, Perşembe - 13:50
Doğa severler Akkoç’a yürüyecek
Kepez Belediyesi’nin, hemşehrilerini doğa ile kucaklaştırdığı 7’den 70’e Doğa Yürüyüşü’nün bu ayki ikinci rotası Karakuyu Akkoç köyü olacak.

Sosyal belediyecilik alanında düzenlediği etkinlikler ile vatandaşlara yeni platformlar oluşturan Kepez Belediyesi, Doğa Yürüyüşleri’ne ara vermeden devam ediyor. “7’den 70’e herkes spor yapmalı” anlayışı ile başlatılan etkinliklerin bu ayki ikinci durağı Karakuyu Akkoç köyü olacak. 24 Şubat Cumartesi günü düzenlenecek etkinlikte doğaseverler 11 km. yol kat edecek.  Kepez Belediyesi’nin doğanın kucağında gerçekleştirdiği 7’den 70’e Doğa Yürüyüşü’ne Antalyalılar büyük ilgi gösteriyor.  

Likya yolunda 10 km. yürüdüler

Şubat ayının ilk doğa yürüyüşü  Tekirova Likya Yolu’na düzenlendi. Çam ağaçlarının arasında yürüyen katılımcılar, 10 kilometrelik parkuru birlikte yürüyerek Likya Yolu’nu yeniden keşfetti. Yetişkinler spor yaparak doğanın muhteşem manzarasını izlerken, yürüyüşe katılan çocuklar ise hem doğada yürümenin tadını çıkarırken, hem de bitkileri tanıma imkanı buldular. 7’den 70’e Doğa Yürüyüşü Mart ayında da, doğaseverleri bekliyor.   
Doğa severler Akkoç’a yürüyecek
Doğa severler Akkoç’a yürüyecek

Benzer Haberler