Kepez’in ulusal yarışmasında başvurular sona eriyor

13 Haziran 2018, Çarşamba - 15:31
Kepez’in ulusal yarışmasında başvurular sona eriyor
Kepez Belediyesi’nin katkıları ile ulusal çapta düzenlenecek olan  ‘15 Temmuz Ruhu Görsel Sanatlar Yarışması’nın başvuruları 18 Haziran pazartesi günü sona eriyor.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kepez Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) işbirliğiyle, “15 Temmuz Ruhu Görsel Sanatlar Yarışması’ düzenleniyor. Ulusal çapta düzenlenecek olan yarışmaya ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri ile profesyonel sanatçılar katılabilecek. Grafik tasarım, resim, fotoğraf, karikatür, heykel kategorisinde düzenlenecek olan yarışmada, 15 Temmuz 2016 darbe girişiminde yaşanan olaylar ve yansımaları konu edilecek.

Yarışma iki kategoride düzenlenecek

Türkiye’nin dört bir yanından başvuruların gerçekleştiği, ‘15 Temmuz Ruhu Görsel Sanatlar Yarışması’nın başvuruları ise 18 Haziran pazartesi günü sona eriyor. Ulusal çapta gerçekleştirilecek olan yarışma iki kategoride yapılacak. Birinci kategoride grafik, tasarım, fotoğraf ve karikatür, ikinci kategoride ise resim ve heykel çalışmaları yer alacak. Yarışmada haksız rekabetin önüne geçmek için yarışmacılar ortaokul, lise, üniversite öğrencileri ile profesyoneller olmak üzere dört ayrı grupta değerlendirilecekler.  Para ödüllü yarışmayla ilgili bilgi almak isteyenler, Kepez Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün internet sayfasından istenilen bilgilere ulaşabilecekler.
  
Kepez’in ulusal yarışmasında başvurular sona eriyor
Kepez’in ulusal yarışmasında başvurular sona eriyor

Benzer Haberler