​BSM’den Kepezlilere müjde!

18 Haziran 2018, Pazartesi - 16:13
​BSM’den Kepezlilere müjde!
Kepez Belediyesi’nin Belediye Sağlık Merkezi’nde, Kadın Doğum ve Çocuk Polikliniği hizmetleri başlıyor. Sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara öncelik tanıyan BSM, birçok hizmeti de vatandaşlarına ücretsiz olarak sunuyor. 
 
Belediye Sağlık Merkezi ile sağlık hizmetleri konusunda önemli adımlar atan Kepez Belediyesi, şimdi vatandaşlarına 2 yeni alanda daha  sağlık hizmet sunacak. Belediye Sağlık Merkezi, ‘Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği’ ile ‘Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği’ hizmeti vermeye hazırlanıyor. Talasemi merkezi, psikolog, diyetisyen, evde sağlık birimi, ağız ve diş, fizik tedavi ve göz poliklinikleriyle Kepezlilerden tam not alan Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi, (BSM) sağlık alanında diğer belediyelere öncü olmaya devam ediyor.
 
Kepezlilere özel sağlık merkezi
 
Belediye Sağlık merkezi’nde, haftanın 5 günü Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları hizmeti verilecek. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, daha önce belediye hizmet binasında hizmet veren Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün geniş kapsamlı bir hastane binasına taşındığını ve her geçen gün poliklinik sayısının da hızla arttırıldığını söyledi. Amaçlarının vatandaşa en iyi hizmeti sunmak olduğuna değinen Başkan Tütüncü, “Hemşehrilerimizin memnuniyeti yaptığımız hizmetin ne kadar önemli olduğunu ortaya koymaktadır.” dedi.
 
​BSM’den Kepezlilere müjde!
​BSM’den Kepezlilere müjde!

Benzer Haberler