AKMEK kayıtları devam ediyor

20 Haziran 2018, Çarşamba - 14:47
AKMEK kayıtları devam ediyor
Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları’nın(AKMEK), 7-14 yaş grubu çocuklar için açacağı yaz kursları kayıtları devam ediyor.

Kepez Belediyesi, yaz tatilini dolu dolu geçirmek isteyen çocuklar için yaz kursları açıyor. Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları’nın(AKMEK), 20 farklı nokta da açacağı kurslar için kayıtlar devam ediyor. 7-14 yaş grubu çocukların farklı dallarda ücretsiz eğitim alacağı kurslar, Temmuz ayının ilk haftasında başlayacak. Bilgi çağının anahtarı olan bilgisayar ve bu teknolojiyi kullanma metotları bu yılda AKMEK müfredatında yer alıyor. Yaz kurslarının olmazsa olmazı İngilizce kursları da çocukların bilgi teknolojilerini öğrenmelerine yardımcı olacak.

Çocuklar bilişim çağına ayak uyduracak

Bilgisayar kullanımı, bilgi güvenliği bilinçlendirme, bilgisayarda doküman hazırlama, internet e posta yöntemi, araştırma teknikleri ve öğrenmeyi öğrenme başlıklı dersler, Kepezli çocukların bilişim çağına ayak uydurmasını sağlayacak. Görgü kurallarından, okul çağında beslenmenin önemine, liderlikten hızlı okumaya, evde bakım ve onarıma kadar birçok alanda eğitim alacak olan çocuklara Kuran-ı Kerim eğitimleri de verilecek.
 
AKMEK kayıtları devam ediyor
AKMEK kayıtları devam ediyor

Benzer Haberler

AKMEK’in yaz kursları başlıyor

AKMEK’in yaz kursları başlıyor

Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları(AKMEK),yaz tatilini dolu dolu değerlendirmek isteyen 7-14 yaş arası çocukları farklı dallarda ücretsiz eğitim almaya bekliyor.    Kepez Belediyesi’nin meslek edindirme birimi AKMEK, dolu dolu  yaz tatili geçirmek

AKMEK kursları başlıyor
AKMEK kursları başlıyor

Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları, yaz tatilini değerlendirmek isteyen 7-17 yaş arası çocuklara 13 farklı dalda eğitimler veriyor.   Kepez Belediyesi’nin kadın ve çocuklara yönelik


AKMEK’in yaz kursları başladı
AKMEK’in yaz kursları başladı

Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları(AKMEK), yaz tatilini dolu dolu geçirmek isteyen çocuk ve gençlere ücretsiz İngilizce, Bilgisayar ve Kuran-ı Kerim eğitimleri vermeye başladı.   


AKMEK kayıtları başladı
AKMEK kayıtları başladı

Yeni yılda da binlerce vatandaşı meslek sahibi yapacak, gizli kalmış yetenekleri ortaya çıkaracak olan Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları(AKMEK)’nın yeni dönem kayıtları başladı.