Tütüncü’ye personelinden sürpriz

29 Ocak 2019, Salı - 15:06
Tütüncü’ye personelinden sürpriz
Kepez Belediyesi’nin bürokratları, memurları ve işçileri, adaylığı ilan edilen Hakan Tütüncü’ye karşılama töreni sürprizi yaptılar.  Kepez çalışanları, adaylığı ilan edildikten sonraki ilk mesaisinde belediyeye gelişinde Başkan Hakan Tütüncü’yü, kırmızı gül ve karanfiller eşliğinde büyük bir sevinçle karşıladı. 

Geçtiğimiz pazar günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kepez Belediye Başkanlığı adaylığı 3. kez açıklanan Hakan Tütüncü’ye, 10 yıldır birlikte çalıştığı yol arkadaşları sürpriz bir karşılama töreni hazırladı.
Başkan Hakan Tütüncü, adaylığı açıklandıktan sonraki ilk mesaisi için geldiği belediye binasında, “yol arkadaşlarım”, dediği personelinin coşkulu karşılama töreniyle büyük bir mutluluk yaşadı.
Protokol kapısı önündeki karşılama törenine, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, memurlar ve işçiler katıldı. Personeli tarafından çiçekle karşılanan Başkan Tütüncü, törende hazır bulunan belediye personeliyle tek tek tokalaştı ve hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

Tütüncü, “Bu anı unutmayacağım”

Daha sonra bir konuşma yapan Tütüncü, sürpriz karşılama töreniyle ilgili şunları söyledi: “Bana yaşattığınız bu tarifsiz anı hiçbir zaman unutmayacağım. Hepinizi çok seviyorum. Hepinize gönül dolusu teşekkür ederim.  Hitap da usta olduğum söylenir ama bugün ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Gerçekten çok şaşırdım. Hepinizden Allah razı olsun. Karşılama töreniyle ilgili bilgim yoktu. Geldiğimde acaba belediyenin önünde bir eylem mi, nümayiş mi var, diye düşündüm. Hiç aklıma gelmeyen bir sürprizi bana yaşattıkları için bütün yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepsinden Allah’ım binlerce kez razı olsun.”

Kepez’de kardeşlik var

Tütüncü, 10 yıl önce göreve geldiğinde belediye personeli arasında bir kardeşlik hukuku tesis etmeyi amaçladığını belirterek, şunları kaydetti:  “10 yıldır durmadan, dinlemeden geceyi gündüze katarak hep birlikte çalıştık. 10 yıl evvel görevi devraldığımda personelimizi mutlu etmeliyiz ve onların arasında farklı bir kardeşlik hukukunu tesis etmeliyiz, diye söz verdim. Şucu, bucu, oncu olmasın, gönüller bir olsun, yürekler bir olsun ve o yürekler Kepez’e hizmet için işleyip dursun, dedik. Çalışanlarımızla güzel bir aile olduk. Kepez Belediyesi’nin bütün çalışanları birbirleriyle, bizimle kardeş olsunlar istedim, Rabbimin bizleri böyle güzelliklere kavuşturmasını arzu ettim. Bugün bu karşılama töreninde gördüğüm manzara personelim arasındaki kardeşliği gördüm. Bu karşılama ile bana en güzel hediyeyi verdiniz.”

“10 yıllık başarının karnesini aldık”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kepez Belediyesi için 3. dönem adaylığını bütün kamuoyuna ilan ettiğini aktaran Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü:  “ Kepez Belediyesi Başkanlığına 3. Kez aday olmaktan onur duydum, mutlu oldum, şeref duydum.  Bu ilan geçtiğimiz 5 yılın da karnesi demekti. Bundan dolayı çok mutlu oldum. Siyasette özellikle belediye seçimlerinde belediye başkan aday adaylığı süreci oldukça zor ve yoğun ve çetin geçer. Hele hele arkanızda 10 yıllık bir secere varsa o zaman çok daha zor geçer. Ama biz her zaman en büyük gücü milletimizden, Kepezlilerden aldık.

“31 Mart’ta bayramımız var”

Adaylık sürecinde gerek kamuoyu yoklamalarında gerek çeşitli anketlerde bize destek veren Kepezlilere bugün bir kez daha teşekkür ederim. Bugün adaysam geçmiş 10 yıllık zamanda iyi niyet zemininde atmış olduğumuz adımların çok büyük etkisi var. İşte o başarının esas sahne arkasındaki kahramanları çalışanlarımdır. Bu büyük başarıda emeği geçen personelime bütün kardeşlerime sonsuz kere teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun.
Bu kardeşlik hukukunu, birlik ve beraberliği sürdürdükçe daha çok yapılacak işler var; yürünecek büyük hedefler var. İnşallah dün arefeydi, 27 Ocak Kepez seçimlerinin arefesiydi. İnşallah 31 Mart 2019’da bu arefenin bayramı olacak. Buna yürekten inanıyorum.

“Kepez’in Allah razı olsun duasını aldık”

Son 120 günde 750 evi ziyaret ettiğini hatırlatan Başkan Hakan Tütüncü,  “Her bir evde çay içtik, sohbet ettik. Hatıralar biriktirdi. Evlerde kimler vardı? Milletin ta kendisi olan Kepezli hemşehrilerim vardı. Ev ziyaretlerinde, hemşehrilerimiz, personelimizin, bizim gece gündüz çalışmamızı layıkıyla takdir etiğini gördüm. Hemşehrilerimiz Allah razı olsun sizden, yol arkadaşlarınızdan diyorlar. Bir insanın Allah razı olsun duasını almaktan daha büyük bir devlet olabilir mi? Şair ne güzel demiş, “ Başta devlet, dilde himmet, elde fırsat var iken../ Tut elinden düşmüşlerin, sana saadet yâr iken../ Kimseye baki değildir, mülk-ü devlet sim-ü zer../ Bir harap olmuş gönlü tamir etmektir hüner!.." Kepez Belediyesi ailesi, elde imkan var iken  bir tane daha fazla iş yapabilmek için çalıştık, didindik, durduk. Elhamdülillah, halkımız da bunun gereğini en güzel şekilde yerine getiriyorlar. Kalplerinde gördüm ki bizim için kocaman bir yer ayırmışlar. Bütün Kepezli kardeşlerime teşekkür ediyorum..” diye konuştu. 

“Allah razı olsun, duasına talibiz”

Başkan Tütüncü,  seçim süreciyle ilgili şu önemli mesajları verdiği konuşmasını şöyle devam ettirdi: “Kanuni Sultan Süleyman ne güzel diyor,’Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi\Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi\ Saltanat dedikleri ancak cihân gavgâsıdur \Olmaya baht ü seâdet dünyada vahdet gibi’ diyor ki, saltanat dedikleri boş bir kavgadan ibaret ama önemli olan bir olmak, beraber olmak, önemli olan kalplerin birlikte çarpmasıdır.
Sultan Süleyman’a kalmayan mülk bize de kalmayacak. Bu gün belediyenin merdivenlerinden belediye başkanı olarak inip çıkıyoruz. Günün birinde Kepez’in sokaklarında, kaldırımlarında sıradan vatandaş olarak gezeceğiz. Ama o zaman arkamızda güzel hatıralar biriktirebilmişsek, Allah razı olsun diyenlerimiz varsa, bize dua edenler varsa, bir çığır aşmışsak işte o bizim için çok büyük bir miras olacak.

Kızama bırakacağım miras!

Bir kızım var 7 yaşında.. Bu yıl ilkokul birinci sınıfa başladı. Benim kızıma bırakabileceğim en büyük miras evlerin tapuları, arabaların anahtarları, paralar değil; yarın ötekini gün emrihak vaki olduğu zaman  kızıma,  Allah razı olsun, baban iyi adamdı demeleri, benim en büyük miras, en büyük servetim olacak. Bu bilinçle belediye başkanlığında hareket etmemiz lazım. Makamlar gelir geçer. Yarın bakarsınız gün geçer. 31 Mart da geçer. Ama biz hep birlikte, hep beraber olmaya devam edeceğiz.

“Kepez’in mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz”

Bu birlikteliğimiz bilesiniz ki, kuru bir iktidar kavgası değildir. Hizmet edebilmek için imkan lazım bu aziz millet, Kepezli hemşehrilerim her şeyin en güzelini hak ediyor.  Kepezli kardeşlerimi mutlu edebilmek için; yavrularımıza güzel bir şehirde yaşamanın lezzetiyle buluşturabilmek için, yaşlılarımızı, hastalarımızı, korunmaya muhtaç olan hemşehrilerimizi evet, benim belediyem Kepez, ben Kepezliyim ondan dolayı mutluyum. Gücümün yetmediği her yerde arkamda belediyem var, dedirtebiliyorsak biz şanslıyız ve mutluyuz.  Yavrularımıza iyi bir istikbal hazırlama konusunda önemli adımlar atabilmişsek biz bununla mutluyuz. Yıllardır tapularını almak için bu belediyenin kapıları önünde bekleyen hemşehrilerimiz Allah razı olsun, tapularımızı aldık, güzel binalar da yaptık diyebiliyorlarsa işte biz o zaman mutluyuz.
Biz birileri gibi yürüdüğü hedefe varmadan cebinden kin ve nefret tohumları çıkaranlardan olmadık. Biz hedefe doğru yürürken koynumuzda kırmızı karanfiller, kırmızı güller hazırladık.
İnanıyorum ki hizmet götürdüğümüz tüm hemşehrilemiz kırmızı güllerin en güzelini hak ediyor. Biz hemşehrilerimize heybelerimizde yediveren güller hazırladık. Şimdi vakit gülleri dağıtma vaktidir. Bir olacağız. İri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Kepez olacağız.”

“Çalışanlarımızın kalbinde 10 yıllık sevginin titremesi var”

Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasının sonunda yol arkadaşlarım diye hitap ettiği çalışanlarına şöyle seslendi: “Belediye önüne geldiğimde önce şaşırdım sonra acaba ne var diye meraklandım. Sonra her birinizin elini sıkarken 10 yıllık mazimizde aslında biriktirdiğimiz sevginin yansıması olarak sarıldığımızda kalplerimizdeki o titremeyi hissettim. Bana güzel bir vakit armağan ettiğiniz. Benim çalışanlarım, kardeşlerim her şeyin en iyisini hak ediyorlar, diye işte defalarca haklı çıktığım bu söylemimim bugün bir kez daha haklı olduğunu hep birlikte gördük. Biz bir aileyiz. Yeni hedeflere birlikte yürüyeceğiz. Unutmayın, bu seçim seçimlerden bir seçim değildir. Bizim daha büyük hayallerimiz var. Daha büyük hedeflerimiz var. 600 bin Kepezlinin her birine mutluluk götürmek gibi bir sorumluluğumuz var.

Kepez’e adaylık teşekkürü

Biz o sorumluluğu yüreğinin derinlerinde hisseden bir ekip olarak bu seçimlere çalışacağız. Sen, ben, o yok. O görüşten, bu görüşten yok. Hepimiz bir elin parmakları gibiyiz. Ne güzel demiş atalar, bir elin nesi var, iki elin sesi var, diye. Bir başıma ne yapabilirim? Hiçbir şey yapamam. Birlikte olursak beraber olursak, yüreğimizde heyecanı hissedersek çok şeyler yaparız. Çok şeyler yaptık. Bundan sonra da artan bir heyecanla daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz.
Kepezlilerin desteği ile yola devam. Beni bir kez daha belediye başkanlığı adaylığına layık gören bütün hemşehrilerime  teşekkür ederim.
Tütüncü’ye personelinden sürpriz
Tütüncü’ye personelinden sürpriz
Tütüncü’ye personelinden sürpriz
Tütüncü’ye personelinden sürpriz
Tütüncü’ye personelinden sürpriz
Tütüncü’ye personelinden sürpriz
Tütüncü’ye personelinden sürpriz
Tütüncü’ye personelinden sürpriz
Tütüncü’ye personelinden sürpriz
Tütüncü’ye personelinden sürpriz
Tütüncü’ye personelinden sürpriz
Tütüncü’ye personelinden sürpriz
Tütüncü’ye personelinden sürpriz
Tütüncü’ye personelinden sürpriz
Tütüncü’ye personelinden sürpriz

Benzer Haberler

Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik

Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik

Toplumun her kesimiyle birlikte Antalya markasına katkı sağlayacak, Kepez’in imkânlarıyla dev projeler ürettiklerini söyleyen Başkan Tütüncü,” derdimiz Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ifadesiyle “ bir adın kalmalı geriye” dedirtebilmektir.”

Dokuma’da bayram var
Dokuma’da bayram var

Başkan Hakan Tütüncü sözünü tuttu ve Dokuma Fabrikası’nı, gerçek sahipleri olan Antalyalılarla buluşturdu.  Dokuma’nın halka açılması çalışmasının ilk etabı olan Kent


Tütüncü’ye personelinden coşkulu karşılama
Tütüncü’ye personelinden coşkulu karşılama

Kepez Belediye Başkanlığı görevine 3.kez seçilen Hakan Tütüncü, mazbatasını aldıktan sonra geldiği belediye binası önünde personeli tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. 31


“Yeni Kepez’in mimarı Kepezlilerdir “
“Yeni Kepez’in mimarı Kepezlilerdir “

Başkan Hakan Tütüncü, 6. hizmet yılı toplantısında yaptığı konuşmada, değişen ve şehirleşen Yeni Kepez’in mimarının kendisinin değil, Kepezliler olduğunu söyledi. Tütüncü,