Tütüncü ‘Sırtımızı Hakk’a ve millete dayadık”

14 Mart 2019, Perşembe - 15:47
Tütüncü ‘Sırtımızı Hakk’a ve millete dayadık”
Yeni Emek Mahalle mitinginde hemşehrilerine seslenen Başkan Hakan Tütüncü “Biz, Cumhur ittifakı olarak sırtımızı Cenabı Hakk’a ve Aziz milletimize dayamışız. Bu iki makamın dışında hiçbir güç tanımadık, tanımıyoruz ve tanımayacağız.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ak Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Yeni Emek Mahallesi’nde düzenlenen açık hava toplantısında hemşehrilerine 123 projesini ve gelecek vizyonunu anlattı.
Kepez Belediye Meclis Üyesi ve Adayı Murat Menzilcioğlu’nun düzenlediği, yoğun bir katılım ve coşkunun olduğu miting alanı, Ak Parti ve MHP’nin bayraklarıyla süslendi.
Mitingde Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar ile Cumhur İttifakının Kepez Belediye Meclis Üyesi Adayları da hazır bulundu.
Başkan Tütüncü, konuşmasında, “Cumhur ittifakı her geçen gün büyüyor, güçleniyor, kardeşliğini derinleştiriyor ve çok güzel günlere yürüyor. Cumhur ittifakı, Allah'ın izni, milletimizin desteğiyle ay yıldızlı al bayrağımızı en yukarılara taşımak için gereken her türlü çalışmayı günden güne büyütüyor.” dedi.  

Türkiye’yi kalbine yazanlar Cumhur İttifakında buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Türk milletinin büyük bir sevdayla, aşkla değerlerini kalbine yazmış evlatlarını Cumhur ittifakının çatısı altında birleştirdiğini aktaran Tütüncü, şunları söyledi: “Bu süreçte çok şey söylendi. Ama bilesiniz ki, iki tane söz asla kulaklarımızdan da, gönüllerimizden de silinecek gibi değil. Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin ‘Asıl olan vatansa gerisi teferruattır. Memleket kaybettikten sonra ben 3 belediye fazla almışım, 3 belediye eksik almışım bunun ne önemi var’, cümlesi çok önemlidir. Yine aynı süreçte Cumhurbaşkanımızın, ‘Bu ittifak pazara kadar değil, mezara kadardır’ sözü de çok anlamlıdır. Her iki liderimize, Türk milletinin bu büyük iki devlet adamına Rabbimden gani gani ömürler, sağlıklar diliyorum. İnşallah onlar yürüsünler, Türk milleti, Antalya ve Kepez onların arkasından yürüsün.” 

Cumhur ittifakına Kepez’de büyük bir sevgi var

Tütüncü, Cumhur ittifakının birlik ve beraberliğinin, Kepez'de kendini bambaşka bir güzellikte ortaya koyduğunun altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Allah'ın izniyle gittiğimiz her yerde büyük bir bereket var. Çaldığımız her kapıda, hemşerilerimizin bizi sevgiyle bağrına basmaları, yıllar içerisinde biriktirdiğimiz sevgi ve saygı bizleri mutlu ediyor.
Biz, Cumhur ittifakı olarak sırtımızı Cenabı Hakk’a, Aziz milletimize dayamışız. Bu iki makamın dışında hiçbir güç tanımadık, tanımıyoruz ve tanımayacağız da.  Birlikte geleceğe yürüyüşümüz devam edecek. Bugüne kadar birbirinden değerli hizmetleri gönül birliğiyle Kepez’imize kazandırdıysak, büyük eserler ortaya koymuşsak inşallah 1 Nisan'dan sonra da bu birliğimiz ve beraberliğimiz devam edecek.

“Bizim testimiz güzellikleri sızdırıyor”

Kampanya dönemlerinde son derece temiz bir dil kullanmayı, bir siyaset ilkesi olarak kabul ettiğini kaydeden Başkan Hakan Tütüncü, “Bu seçim döneminde de bu temiz dille, üslupla yolumuza, yolculuğumuz sürecek. Bizim yolumuzun büyüklerinin dediği gibi testinin içinde ne varsa dışarıya sızan da o dur.  Ak Partili ve MHP'li kardeşlerimizin kalplerinde milletimizin değerleri var. Bizi biz yapan değerlerin güzellikleri var.  Bizim testimiz dışına o güzellikleri sızdırıyor.” diye konuştu.

“Herkese sevginin sözcükleriyle hitap ettik”

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı da veren Tütüncü, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Belediye başkanlığım döneminde hiç kimseyi dininden, inancından, memleketinden, mezhebinden ve ideolojisinden dolayı asla ötekileştirmedik. Her zaman yapıcı bir dil kullandık ve her zaman geleceğe el ele, kol kola ve gönül gönüle yürümeyi istedik ve bunu Murat ettik.
Bütün şehri yüreğimize bastık. Biz, Hazreti Mevlana'nın çağrısına kulak verenlerdendik. ‘Gel, gel, ne olursan ol yine gel.’ diyen Hazreti Mevlana'nın yolu bizim yolumuzdur. Bir olalım, iri olalım, diri olalım, diyen Hacı Bektaşi Veli'nin yolu bizim yolumuzdur.  Herkese Yunusça seslendik,  ‘Sevelim, sevilelim bu dünya kimseye kalmaz’ diyen Yunus'un Sevgi pınarından beslendiğimiz için sevginin sözcükleri ile herkese hitap ettik.”

“Projelerimiz Türkiye’ye örnek olacak”

Cumhur ittifakı Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, gelecek hedeflerinde insana dokunan belediyecilik anlayışının olduğunu vurgulayarak, konuşmasını şöyle tamamladı: “ Ben ve Kepez takımımız bugüne kadar hep yüksek ufukla, büyük hayaller kurduk.  O hayalleri gerçekleştirmek için de geceyi gündüzümüze katarak çalıştık, çalışıyoruz.
Seçim beyannamemizdeki 123 projenin neredeyse yarısı kadınlarımızı ilgilendiriyor. Kadın mutlu olmasa bilesiniz ki, o toplum asla mutlu olamaz. Projelerimizin yarısı kadın ve aileye ilişkin kalan %50’lik dilim de eğitime, gençliğe ve spora ayrılmış olan projelerdir. Kepez Belediyesi'nin gelecek hedeflerini baktığımızda göreceğiniz şey insana dokunan bir belediyecilik anlayışıdır.  Gönül belediyeciliği diyorsak işte topluma dokunan projelerle yola devam etmelisiniz. 3. dönemimizde inanıyorum ki, Türkiye'ye birçok noktada örnek olacak projeleri hayata geçireceğiz. Çünkü geçtiğimiz 10 yılda birçok ilke imza attık. Şehrimiz için birçok önemli eseri projeyi hayata geçirdik. İnşallah yine aynı şekilde heyecanla yolumuza devam edeceğiz.
Nasıl geçmişte Kepezlileri mahcup etmediysek, Ak Partili ve MHP'li kardeşlerimle elbirliği ve gönül birliğiyle inşallah gelecek yolculuğumuza devam edeceğiz ve en güzel noktaya şehrimizi taşıyacağız.”
Tütüncü ‘Sırtımızı Hakk’a ve millete dayadık”
Tütüncü ‘Sırtımızı Hakk’a ve millete dayadık”

Benzer Haberler

Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik

Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik

Toplumun her kesimiyle birlikte Antalya markasına katkı sağlayacak, Kepez’in imkânlarıyla dev projeler ürettiklerini söyleyen Başkan Tütüncü,” derdimiz Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ifadesiyle “ bir adın kalmalı geriye” dedirtebilmektir.”

Kepez’in mimarı 123 projesini açıkladı
Kepez’in mimarı 123 projesini açıkladı

Kepez’in yönetimine 3. kez talip olan Cumhur İttifakının AK Partili Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, ‘123 proje ile hedef 2023’ projelerini açıkladı. Kepez’e 10 yılda


Türkiye’nin en büyük bilim merkezi ‘BilimFest’ ile kapılarını açtı
Türkiye’nin en büyük bilim merkezi ‘BilimFest’ ile kapılarını açtı

Kepez Belediyesinin, TÜBİTAK işbirliğiyle kurduğu Türkiye’nin en büyük bilim merkezi Antalya Bilim Merkezi ve 3 gün sürecek BilimFest ile kapılarını açtı. Açılış törenine


Cumhur İttifakı’ndan Varsak’ta dev miting
Cumhur İttifakı’ndan Varsak’ta dev miting

Başkan Hakan Tütüncü, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katıldığı ve 10 bine yakın kişinin bulunduğu Varsak mitinginde, “Eğer Varsaklılar, bir iş bitti diyorsa