“Teşekkürler Hakan Amca “

28 Mart 2019, Perşembe - 15:48
“Teşekkürler Hakan Amca “
Seçim çalışmaları kapsamında gittiği mahallede bir kız çocuğunun okulu için yapılan çalışmalardan dolayı “Benim okulum için çok güzel şeyler yaptın. Sana kaç kez teşekkür etsek azdır. Teşekkürler Hakan Amca” sözleri Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü duygulandırdı.

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Ak Partili Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Güneş Mahallesi’nde duygu dolu anlar yaşadı. Tütüncü’nün mahalle sakinlerine seslendiği sırada yanına gelen Şevkiye Nur, konuşmak istediğini söyledi.  “Çocuklarımız bizim her şeyimiz.” diyen Başkan Tütüncü, çocuğa mikrofonu uzattı.  Küçük kız, “Hakan Amcacım. Seni böyle görmeyi senelerdir bekliyordum. Ben Demirgül Ortaokulu’nda  5.sınıfa gidiyorum. Okulum için yaptığın güzellikler için sana kaç kere teşekkür etsek azdır. Bilişim sınıfı için çok teşekkür ederiz. Hakan amcacım. Bizim için yaptığınız oyun alanları, basketbol sahaları çok güzel oldu. Okulumuz bile tertemiz. Betonların üzerine bile o kadar güzel şeyler yaptınız ki; ingilizce kelimeler var. ” dedi.

Tütüncü’yü, duygulandıran sözler

“Hakan Amca çok güzel işler yaptınız” diyerek sözlerine devam eden küçük kız, “Sen bizim canımızsın. Sizi böyle canlı canlı görmeyi çok istiyordum. Her şey için teşekkürler Hakan Amca. Recep Tayyip Erdoğan ne kadar önemli ise benim için sizde o kadar önemlisiniz.”  diye konuştu. Tütüncü’nün “Büyüyünce ne olacaksın?” sorusu üzerine de küçük kız, “Öğretmen ya da sizin gibi önemli biri olmak istiyorum” dedi. Küçük kızın sözleri üzerine çok duygulanan Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Ak Partili Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, “Yaptığımız hizmetlerin minicik bir kızımızın gözünde nasıl değer bulduğunu duymak, beni çok mutlu etti.  İşte! benim en büyük motivasyon kaynağım budur” diyerek, küçük kızı iki yanağından öptü.
“Teşekkürler Hakan Amca “
“Teşekkürler Hakan Amca “
“Teşekkürler Hakan Amca “
“Teşekkürler Hakan Amca “
“Teşekkürler Hakan Amca “

Benzer Haberler