Tütüncü’den MHP’ye teşekkür

11 Nisan 2019, Perşembe - 12:56
Tütüncü’den MHP’ye teşekkür
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 31 Mart Yerel Seçimleri’ndeki katkılarından ve desteklerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Kepez İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, teşekkür etti.

Başkan Hakan Tütüncü, geçtiğimiz Pazartesi günü mazbata töreni öncesinde Cumhur İttifakı kapsamında seçim kampanyasını birlikte yürüttüğü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kepez İlçe Teşkilatı’na teşekkür ziyaretinde bulundu.  Ziyarette, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve meclis üyeleri de hazır bulundu.
Tütüncü, seçim sürecindeki katkılarından ve desteklerinden dolayı MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy’a, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar’a ve yönetimlerine teşekkür etti.
Mazbata töreni öncesinde MHP Kepez İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, Cumhur İttifakı’nın ruhuna yaraşır bir kardeşliği gösterme arzusu içerisinde olduklarını belirten Tütüncü, şunları söyledi: “Liderlerimizin çizdiği yolda Cumhur İttifakı, pazara kadar değil, mezara kadar devam edecek. Bundan sonra da çok daha önemli çalışmaları birlikte, beraberce gerçekleştireceğiz. Günler bize çok daha büyük sorumluluklar yükleyeceğini gösteriyor.

Uyumlu ve başarılı bir seçim kampanyası oldu”

Büyük bir sorumluluk duygusuyla önümüzdeki günlerin sırtımıza yükleyeceği o mesuliyetleri de en iyi şekilde taşıyacağımız kanaatindeyim. Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatlarımızla son derece uyumlu, başarılı ve güzel bir seçim kampanyasını Kepez’imizde yürütmüş olmanın mutluluğu içerisinde olduğumu ifade etmek isterim. Allah'a çok şükürler olsun ki, güzel bir netice ile alnımız ak bir vaziyette Kepez seçimlerini tamamladık. Bu neticede emeği olan AK Parti ve MHP teşkilatlarındaki arkadaşlarımıza, yürekten, gönülden teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlarımızın iyi niyet zemininde gayret ettiğini, çaba sarf ettiğini gördüm. Bu gayretin neticesinde de güzel bir başarıyı ortaya koyduğumuz kanaatindeyim.”

Kepez’de gönül belediyeciliği kazandı

Başkan Tütüncü, sadece seçim zamanında vatandaşına giden siyasetçilerden, belediye başkanlarından olmadıkların altını çizerek, “Bu anlayışımızın Kepez seçimlerini olumlu şekilde etkilediğini düşünüyorum.  Kepez Belediye Başkanı olarak 10 yıldır gece-gündüz, düğününde, bayramında, iyi gününde, kötü gününde hep hemşehrilerimizle birlikte olduk.  Bundan sonra da hemşerilerimizle gönül gönüle olmaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

“Elimizden gelen her şeyi yaptık”

Büyükşehir Belediyesi’nde ve bazı ilçelerde arzu ettikleri seçim sonuçlarının alınamadığına değinen Tütüncü, sözlerini şöyle sürdürdü: “Büyükşehir ve ilçe seçimleri açısından sorumluluk alanımız içerisinde elimizden gelen her şeyi yaptık. Geriye dönüp baktığımızda, ya şunu da yapsaydık, dediğimiz herhangi bir şey kalmadı. Dolayısıyla netice Allah'tandır. O ne derse o olacak. Ama şimdi dua etme vaktidir. Cenabı Hakk’a memleketimiz açısından hayırlar yaratmasına, bizim şer olarak gördüğümüz konuların içerisinden hayırlara çıkarmasına dua edelim.  Diğer taraftan Müslüman öyle bir kimse ki, üste çıktığında kendini kaybedercesine sevinmeyecek ama olumsuzlukla karşılaştığında da boynunu bükmeyecek. O vakarı her zaman ortaya koyacak.”

Üç hilalin üçü, üçüncü döneminde Hakan Tütüncü’

Başkan Hakan Tütüncü,  AK parti ve MHP ile yaptıkları kampanya dönemini ise şu şekilde değerlendirdi: “Şehrimizin gelecek hedeflerini hemşerilerimize, bu kampanya döneminde MHP İlçe Teşkilatımızla birlikte anlattık. El birliğiyle, gönül birliğiyle bu gelecek hedeflerini gerçekleştirmek için sağlam duruşumuzu sürdüreceğiz. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki bütün arkadaşlarımıza kampanya boyunca ortaya koydukları performanstan, katkıdan dolayı çok teşekkür ederim. AK Parti ve MHP İl başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Çok güzel hatıraları biriktirdiğimiz bir kampanya dönemi oldu. Üç hilalin üçü, üçüncü döneminde Hakan Tütüncü, sloganını hiç unutmayacağım. Bunlar hayatımızın güzel yerlerine tatlı hatıralar olarak yazacağımız hususlardır.
Çok neşeli, güzel keyifli bir kampanyayı ortaya koyduk. Kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimiz kazandı. Güzel bir kampanya dönemini geride bıraktık. Rabbim, ülkemiz ve milletimiz hakkında hayırlar yaratsın, kardeşliğimizi her vesile ile derinleştirsin.”

“Tütüncü, adaletli hizmet yapıyor”

Kepez Belediye Başkanlığı’na 3, kez seçilmesinden dolayı Hakan Tütüncü’yü kutlayan MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy da, “Üç hilalin üçü, üçüncü döneminde Hakan Tütüncü, dedik. Sayın Başkan da, Kepez’e 3. kez belediye başkanı seçildi. Hakan Başkan, Kepez’deki bütün vatandaşlarımıza eşit, hakkaniyetli, adaletli hizmet yapıyor. Bundan sonra da yapmasını temenni ediyoruz.  Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Sayın Başkana ve meclis üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum.”
Ziyaret, anı fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
 
Tütüncü’den MHP’ye teşekkür
Tütüncü’den MHP’ye teşekkür
Tütüncü’den MHP’ye teşekkür
Tütüncü’den MHP’ye teşekkür
Tütüncü’den MHP’ye teşekkür
Tütüncü’den MHP’ye teşekkür

Benzer Haberler