Çavuşoğlu’ndan Tütüncü’ye hayırlı olsun ziyareti

12 Nisan 2019, Cuma - 15:46
Çavuşoğlu’ndan Tütüncü’ye hayırlı olsun ziyareti
Kepez Belediye Başkanlığı koltuğuna 3’ncü kez oturan Hakan Tütüncü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Sosyal belediyeciliğin ve gönül belediyeciliğinin ne olduğunu 10 senedir halkımıza ve bizlere burada yaşatıyorsunuz” dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Kepez Belediye Başkanlığı koltuğuna 3’ncü kez oturan Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Bakan Çavuşoğlu’nu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri, belediye bürokratları karşıladı. Kepez halkının10 yıldır yapılan hizmetleri çok yakından gördüğünü ve yaşadığını dile getiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Halkımız yaptığımız çalışmaların takdirlerini de her zaman bizlere iletmiştir. Kepez bölgesinde aynı Aksu’daki gibi çetrefilli sorunlar vardı. Tapu sorunları, vakıflar ile ilgili sorunlar vardı. Onları beraber çalışarak çözdük. Şimdi vatandaşımız bir 5 yıl daha görev verdi. 3’ncü dönem, tam ustalık dönemi. Vatandaşlarımızın beklentileri var. Sizlerin gayretleriyle, bizler de destekler vereceğiz. Teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, kabinelerimizle, Cumhur ittifakına destek vereceğiz. Gerçekten bugüne kadar Kepez'e o kadar güzel hizmetler ettiniz ki; Eskiden Kepez geri kalmış bir bölgeydi. Şimdi Antalya merkezde en ileriye giden, en gelişmiş ilçemiz oldu, ellerinize sağlık. İnsanlara dokunuyorsunuz. Sosyal belediyeciliğin ve gönül belediyeciliğinin ne olduğunu 10 senedir halkımıza ve bizlere burada yaşatıyorsunuz.”diye konuştu.

Hep beraber çalışacağız

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne de değinen Bakan Çavuşoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanamadık. Onun da burukluğunu yaşıyoruz. İnşallah burada merkezdeki açıkları da, en büyük ilçemiz olarak sizler yapacaksınız. Menderes Türel kardeşimiz zaten bizim kardeşimiz. Hep beraber milletimizin güvenini boşa çıkarmayacak şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Tekrar hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim” dedi.

Tütüncü, “Kepez’e büyük katkılarınız oldu”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Seçim neticeleri alınır alınmaz  Bakan Çavuşoğlu’nun Amerika'dan teşekkürlerini ilettiğini dile getiren Tütüncü, “Bu bizi büyük bir motivasyona sevk etti. Çok teşekkür ediyorum. 10 yıllık hizmet yolculuğumuzun her bir alanında Kepez’e ve bize çok büyük katkılarınız oldu. Ne zaman başımız dara düşse, ne zaman Ankara'da çözümlenmesi gereken bir konu olsa bize ağabeylik yaptınız, önderlik yaptınız, rehberlik yaptınız. Bizim, Antalya'nın medarı iftarısınız. Hemşerimizin gönüllerinde bambaşka bir yeriniz var. Dünya’nın dört bir tarafında da milletimizin o inanılmaz gücünü gösteriyorsunuz. Bundan dolayı çok büyük bir mutluluk içerisindeyiz.  Bizde her zaman hem partimizin, hem de Cumhur ittifakının burada sorumluluğunu bambaşka bir seviyede yaşadık. Geçtiğimiz 10 yılda bir yandan şehircilik noktasında problemleri ortadan kaldırırken, bir yandan da sosyal belediyecilik uygulamaları ile vatandaşımızın her zaman yanında ve emrinde olan bir belediye olmanın gayreti içerisinde olduk.”diye konuştu.

Kepez’de gönüllere dokunduk

Belediyecilikte gönüllere dokunmanın önemine değinen Tütüncü, “Dostluğumuzu, kardeşliğimizi, hemşehrilik hukukumuzu her vesileyle derinleştirmek çok önemliydi. Zatıalinizin bu konularda bizi çok büyük destekleri oldu. Hem sosyal projelerimizde, hem de hemşehirlerimizle kurduğumuz gönül temaslarınızda. Bize güvenen teşkilatımıza ve çok değerli çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkürler ediyorum. Hemşehrilerimize teşekkürlerimizin en büyüğünü yaptım. Onlar olmasaydı bu neticeler ortaya çıkmayacaktı.  Sevindirici olan şudur ki; üçüncü dönem olmasına rağmen  her dönem bir önceki döneme göre ciddi şekilde oy artışı ile seçimlerden çıkmış olmamız bize büyük bir mutluluk veriyor. Ziyaretinizden dolayı şeref ve onur duyduk. Bundan sonra da katkılarınızın bizimle birlikte olacağından zaten eminiz. Hemşehrilerimiz sizin varlığınızla kendilerini bambaşka bir güven içerisinde hissetmektedirler. Problemlerin çözümlerinde de her zaman sizleri yanlarında gördüler. Allah sizden razı olsun” dedi.
Konuşmaların ardından belediyenin şeref defterini imzalayan Çavuşoğlu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye de başarılı çalışmalarından dolayı hediye takdim etti.
Çavuşoğlu’ndan Tütüncü’ye hayırlı olsun ziyareti
Çavuşoğlu’ndan Tütüncü’ye hayırlı olsun ziyareti
Çavuşoğlu’ndan Tütüncü’ye hayırlı olsun ziyareti
Çavuşoğlu’ndan Tütüncü’ye hayırlı olsun ziyareti
Çavuşoğlu’ndan Tütüncü’ye hayırlı olsun ziyareti

Benzer Haberler