​Tütüncü’ye çocuklardan sevgi seli

17 Nisan 2019, Çarşamba - 15:08
​Tütüncü’ye çocuklardan sevgi seli
Kepez Belediye Meclis Üyesi Eşraf Ural’ın teşekkür yemeğinde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu minicik çocukları kıpır kıpır eden sevgidir. Sevgi her şeyin temelidir.” dedi.
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Meclis Üyesi Eşraf Ural’ın teşekkür yemeğine katıldı. Yüzüncü Yıl Park Düğün Salonu’nda düzenlenen yemekte Başkan Tütüncü, çocukların sevgi gösterileriyle karşılaştı. Çocukların yoğun ilgisi üzerine düğün salonuna çocukların ellerinden tutarak giren Başkan Tütüncü, masaya da etrafını çevreleyen minik hayranları ile beraber oturdu.
 
Emeği geçenlere teşekkür
 
Açılış konuşmasını yapan Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Eşraf Ural, seçim çalışmaları sırasında Başkan Tütüncü’nün hak ettiği yere gelmesinde özveri gösterenlere teşekkür etti. Gelecekte de beraber olacaklarını belirten Ural, davetlilere de katılımlarından dolayı teşekkür etti. Çok güzel bir seçim kampanyası geçirdiklerini belirten Başkan Tütüncü de, “Bu benim 15’inci seçim kampanyamdı. Bu özel anı hiç unutmayacağım, hepinize ayrı ayrı teşekkürler” dedi.
 
Cennetin anahtarı sevgi
 
Gece boyunca kendisini bir an bile yalnız bırakmayan çocukların mutlu yarınları için çalıştıklarını vurgulayan Tütüncü, ebeveynlerin çocuklarıyla, çocukların da gelecekte ebeveynleriyle gurur duymalarını istedi. İnanç ve anlayışımıza göre insanların yeryüzünde tanışıp bir araya geldiğini belirten Tütüncü, yeryüzünün cennete dönüşmesi için anahtarın sevgi olduğunun altını çizdi.
 
Sevgi her şeyin temelidir
 
İnsanların bir vesileyle tanıştığını ve birbirlerini sevdiğini belirten Tütüncü, bu seçim kampanyası döneminin birbirlerini yaklaştıran güzel bir an olduğunu söyledi. Tütüncü, kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklar için de, “Bu minicik çocukları kıpır kıpır eden sevgidir. Sevgi her şeyin temelidir. Varlığın temelinde sevgi var.”dedi.
 
Hayata çocuklar gibi bakmalı
 
Dünyanın daha güzel bir yer olması için hayata çocuklar gibi bakmak gerektiğine işaret eden Tütüncü, konuşmasını şöyle tamamladı; “Birbirimize gönülden bağlanmak, elimizi uzatmak varken, neden anlamsız şekilde çekişmenin içinde gecemizi gündüzümüzü zehrediyoruz ki. Bakın çocuklar öyle yapmıyor. Sevdiklerine sevgisini söylüyor, hiç bize farklı gözle bakarlar mı diye düşünmüyorlar. Kalpleriyle gönülleriyle hareket ediyorlar. Sevgi her şeyin temelinde var. Filozoflar yitik cennetin nerede olduğunu yüzyıllarca aramışlar. Ben biliyorum nerede olduğunu. Nimetleriyle, gecesiyle gündüzüyle, yazıyla kışıyla, güzellikleriyle tam da yaşadığımız yerdir cennet. Biz yitik cenneti cehenneme çevirmek için, politik kaygılarla, düşmanlıklarla, birbirimizden hep uzaklaşmışız. Biz birbirimize gönüllerimizi açtıkça her şey daha güzel olacak.”
​Tütüncü’ye çocuklardan sevgi seli
​Tütüncü’ye çocuklardan sevgi seli
​Tütüncü’ye çocuklardan sevgi seli
​Tütüncü’ye çocuklardan sevgi seli

Benzer Haberler

Kepez’de ‘Oyuncak müzesi’ coşkusu

Kepez’de ‘Oyuncak müzesi’ coşkusu

Kepez Belediyesinin, Dokumapark’a kazandırdığı ve dünyanın en güzel müzelerinden biri olmaya aday Anadolu Oyuncak Müzesi, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Adalet Bakanı Gül’ün de katıldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.   Kepez

TÜTÜNCÜ ÇOCUKLARLA 23 NİSAN’I KUTLADI. 22.04.2009
TÜTÜNCÜ ÇOCUKLARLA 23 NİSAN’I KUTLADI. 22.04.2009

Göçerler İlköğretim Okulu’nun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şölenine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tek dertlerinin çocukların yüzlerindeki


Tütüncü’ye personelinden coşkulu karşılama
Tütüncü’ye personelinden coşkulu karşılama

Kepez Belediye Başkanlığı görevine 3.kez seçilen Hakan Tütüncü, mazbatasını aldıktan sonra geldiği belediye binası önünde personeli tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. 31


Antalya’nın 25 yıllık hayali kent müzesi açıldı
Antalya’nın 25 yıllık hayali kent müzesi açıldı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 29 Ekim Cumhuriyet  Bayramı’nda ziyaretçilere kapılarını araladığı, ‘Bir Zamanlar Antalya Müzesi’nin resmi açılışı  AK Parti