Tütüncü: “Gönüllere sevgi götüreceğiz”

8 Nisan 2021, Perşembe - 12:16
Tütüncü: “Gönüllere sevgi götüreceğiz”
AK Parti Döşemealtı İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Herkesi kucaklayacak, sevgiyi, saygıyı, muhabbeti gönüllere götüreceğiz.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kongre heyecanı yaşayan AK Parti Döşemealtı İlçe Teşkilatını ziyaret etti.  AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunan Başkan Tütüncü’ye, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve beraberindeki heyet eşlik etti. Döşemealtında güzel bir teşkilat yapısının olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Teşkilatlarımızı daha da güçlendirecek, yeni bir sürece hep birlikte imza attığınızı görüyorum. Bundan dolayı sizleri tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Kongre sürecini değerlendirdi

AK Parti’nin kongreler sürecini değerlendiren Tütüncü, “Kongrelerimiz son derece anlamlı geçti. Teşkilatlarımız ciddi manada enerji donandı. Antalya'nın geneline baktığımızda özellikle ilçe başkanlarımız noktasında gayet güzel bir çalışmanın ortaya konduğunu görüyoruz. Antalya’mız bu kongre sürecinden il ve ilçeleriyle güçlü bir şekilde çıktı. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımızda kongrelerine gerçekleştirdiler. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız çok heyecanlı kongreler yaptılar. Kadın ve gençlik kollarımıza yönetimleriyle birlikte üstün başarılarla dolu güzel bir gelecek diliyorum.  Döşemealtı'nın yarınları çok daha güzel olsun, güçlü olsun. Döşemealtı’na AK yıllar armağan edecek bir dönemi burada hep birlikte yaşayalım.” dedi.  

2023 seçimlerine gümbür gümbür

Tek hedefin, 2023 seçimlerine gümbür gümbür hazırlanmak olduğunu vurgulayan Başkan Tütüncü, “2023 seçimlerinde cumhurbaşkanımızı rekor bir oyla inşallah yeniden cumhurbaşkanlığına seçtirmek, onunla beraber partimizi de en güçlü temsil oranı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne tekrar taşımak. Bu heyecanı kendi içimizde ne kadar büyük hissedebilirsek, inanıyorum ki o kadar başarılı olacağız. Kongreler sürecimizin iyi geçmesi, pozitif bir enerji ile bu süreci tamamlamamız, bu hedefe doğru yola çıkma anlamında iyi bir başlangıç oldu.”diye konuştu.

Eski dönem zihniyet kalıntıları

 Başkan Tütüncü, “Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili, 103 emekli amiralin yayınladığı bildiriye de değindi. Tütüncü: “Emekli sıfatı taşıyan bazı asgari bürokrasinin bize geçmişteki o çirkinlikleri hatırlatır bir üslupla, bir yöntemle bir bildiri yayınlaması gerçekten milletin huzurunu kaçırdı. Dolayısıyla bakıyorsunuz; iktidarımıza yönelen bu bildiri ve bu bildirinin arka planındaki şey bellidir. Bunun ne anlama geldiği de bellidir. Dolayısıyla hala Türkiye'de muhtıralar dönemini özleyen, darbeler dönemine iç geçiren eski dönem zihniyet kalıntılarının tortuların olduğunu görüyoruz. Demokrasilerde meşrutiyetin kaynağı millet iradesinin ta kendisidir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. O zaman onlara haddini bildirmek için demokrasiye tutkun, memleketine sevdalı Ak kadroların çok daha büyük bir heyecanla işe sarılmaları, daha büyük bir enerji ile heyecanla bu yolculuğun her bir anını anlamlandırmaları gerekiyor. Bu heyecana en büyük destekte bana göre Döşemealtı’ndan gelecek. “dedi.

Memleketimize hizmet

AK Parti teşkilatlarının bir gelecek tasavvuru olduğunu belirten Tütüncü, “Bizim gelecek tasavvurumuzda,  memleketlerimize hizmet heyecanı var. Ülkelerine faydalı birer insan olabilme var. Bu çatıların altında güzel işler üretebilme ile ilgili hayalleri, hedefleri var. Bakıyorsunuz birçok yerde bizim teşkilatlarımız da ki bu hassasiyeti göremiyorsunuz. O zaman bizim teşkilatlarımız da ki bu hassasiyeti yönetim ile buluşturmak için ne yapmamız gerekiyor? Kendimizi toplumla bütünleştirmemiz gerekiyor. “diye konuştu.

Döşemealtı’na zıpkın gibi ekip

“Sevginin dilinin egemen olduğu bir gelecek hayal etmeliyiz” diyerek sözlerine devam eden Tütüncü, “Ve bununla birlikte biz geleceğe yürüyeceğiz.  Allah’ın izniyle gümbür gümbür seçimleri de kazanırız. 2023'te en yüksek oyu da buradan alırız. Döşemealtı'nda zıpkın gibi bir teşkilat var. Döşemealtı'nda zıpkın gibi bir teşkilatı var edebilecek bütün unsurlar mevcut. Sizler, Döşemealtı’nın o güzel insanlarını en güzel şekilde temsil ediyorsunuz. Herkesi kucaklayacak, sevgiyi, saygıyı, muhabbeti götüreceğiz. Sevginin yapamayacağı hiç bir iş yoktur. İnsanların kalplerini kazandığımızda onların her şeylerini kazanırız. Bize sofralarını da açarlar, yardıma ihtiyacımız olduğunda yardımda ederler. O yüzden biz sevgiye ve saygıya dayalı bir toplum yapısına ulaşmak için, bütün gönüllere gireceğiz, bütün gönüllere girmenin gayreti içerisinde olacağız. “ifadelerini kullandı.

Siyasette açıklık ve şeffaflık

Siyasette en önemli şeyin, oy veren, vermeyen herkese aynı hizmetin götürülüyor olmasının olduğunun altına çizen Tütüncü, “Bizim için kapıdan girerken bir şey önemli. O da Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olmak. Çünkü bir kimse ile bir devlet arasındaki en güçlü bağ vatandaşlık bağıdır. Biz bize oy verenlerin de iktidarıyız. Bize oy vermeyenlerin de iktidarız.  AK Partili belediye başkanı, AK Parti'ye oy vermeyen kimselerin de belediye başkanı olduğu gibi… Siyasette, bize yakışan en önemli şey açıklık ve şeffaflıktır.” dedi.

Omuz omuza vereceğiz

“Türkiye'nin hangi başarılara imza attığı için, tökezletilmeye çalışılan bir hükümetle karşı karşıya olduğunu biliyorsunuz. Derin güçlerin hangi filmleri, fırıldakları çevirdiğini görüyorsunuz.” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “ Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin, ülkemizin gelecek ideallerinin, hepimizin daha çok çalışmasına, gayret etmesi neye ihtiyacı var. İnşallah hep birlikte omuz omuza vereceğiz. Tek hedefimiz; 2023'te çok başarılı bir seçim neticesini Türkiye'mize Döşemealtı'ndan, armağan etmek. Birlikte beraberce patimizi daha güzel günlere taşıyacağız. Çok daha güzel günler hepimizi bekliyor.” İfadelerini kullandı.   

Tütüncü, amiral gemisi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün  ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım’da, AK Partinin Antalya’daki amiral gemisinin Kepez’in başkanı olduğunu söyledi. Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi iken bugün ön bahçesi olduğunu hatırlatan Kıvrım, “ Başkanımızın yatırımlarını yakından izliyoruz. İnşallah darısı Döşemealtı’nın başına … AK yönetimleri ve kadrolarıyla Döşemealtı’nda pırıl pırıl bir Kuzeykent yapacağız inşallah” diye konuştu.
Tütüncü: “Gönüllere sevgi götüreceğiz”
Tütüncü: “Gönüllere sevgi götüreceğiz”
Tütüncü: “Gönüllere sevgi götüreceğiz”
Tütüncü: “Gönüllere sevgi götüreceğiz”

Benzer Haberler

Tütüncü: “Sevgimiz bütün kalplerde çiçek açsın”

Tütüncü: “Sevgimiz bütün kalplerde çiçek açsın”

AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatına ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “ Sevgimiz bütün kalplerde çiçek açsın. Kalplere sevgiyi yazmalı, gönüllere de muhabbeti nakış nakış işlemeliyiz” dedi.  

Türkiye’nin en büyük bilim merkezi ‘BilimFest’ ile kapılarını açtı
Türkiye’nin en büyük bilim merkezi ‘BilimFest’ ile kapılarını açtı

Kepez Belediyesinin, TÜBİTAK işbirliğiyle kurduğu Türkiye’nin en büyük bilim merkezi Antalya Bilim Merkezi ve 3 gün sürecek BilimFest ile kapılarını açtı. Açılış törenine


Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik
Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik

Toplumun her kesimiyle birlikte Antalya markasına katkı sağlayacak, Kepez’in imkânlarıyla dev projeler ürettiklerini söyleyen Başkan Tütüncü,” derdimiz Ahmet Hamdi Tanpınar’ın


Tütüncü, “Halktan kopuk siyasetçi başarılı olamaz”
Tütüncü, “Halktan kopuk siyasetçi başarılı olamaz”

Başkan Hakan Tütüncü, 2019 yerel seçimlerini kazanmasında 1500’e yakın evi ziyaret etmesinin önemli bir payı olduğunu belirterek, “Siyasetin sahnesi caddelerdir, sokaklardır. Siyasetin