Tütüncü öğretmenlerini unutmuyor

25 Kasım 2021, Perşembe - 15:28
Tütüncü öğretmenlerini unutmuyor
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Naciye Havva Manavuşak İlkokulu’nda öğretmeni olan Adile Uçan’ı evinde ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Hakan Tütüncü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, eğitim hayatı süresince üzerinde emeği olan öğretmenlerini unutmayarak, örnek bir davranış sergiliyor. Öğrencilere, öğretmenlerini unutmayın, öğüdünde bulunan Başkan Tütüncü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerini ziyaret etmeyi bu yıl da sürdürdü.
Tütüncü, Naciye Havva Manavuşak İlkokulu’nda öğretmeni olan Adile Uçan’ı, Muratpaşa İlçesi Şirinyalı Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

Tütüncü’den Adile Öğretmeni’ne ziyaret

Okul yılları hatıraların konuşulduğu ziyarette Tütüncü, çiçek takdim ettiği Adile öğretmeninin elini öptü ve Öğretmenler Günü’nü kutladı. 
Adile Öğretmen de, aradan 30 yıl geçmesine rağmen kendisini unutmayan öğrencisi Hakan Tütüncü’ye, ziyaretinden ve vefasından dolayı teşekkür etti. Naciye Havva Manavuşak İlkokulu’nda diğer bir öğretmeninin Musa Onuk olduğunu anımsatan Başkan Tütüncü, “Adile Öğretmenimi, 30 senedir hiç unutmadım. Bu anlamlı günde ellerinden öpmeye, gününü kutlamaya geldim. Musa Öğretmenimden titizliği, çalışkanlığı öğrendim. Zarafeti, nezaketi ve letafeti de Adile Öğretmenimden öğrendim.” dedi. 

“Öğretmenler bizi geleceğe taşıyor”

Tütüncü, Adile Öğretmenin eşi Halil Uçan’ın da, ortaokuldan öğretmeni olduğunu belirterek, “İlkokulda Adile Öğretmenim,  ortaokulda da sevgili eşi Halil Uçan Öğretmenim bizi yetiştirdi. Rabbim, ikisine de uzun ömürler versin.  Bu anlamlı günde öğretmenim Adile Uçan ile olmaktan dolayı mutlu oldum.  Öğretmenler, bizleri hayata bağlayan geleceğe taşıyan anne ve babamızdan sonra hayatımızın en kutsal varlıklarıdır. Öğretmenim nezdinde Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Bütün öğretmenlerimizin ellerinden saygıyla, hürmetle öpüyorum.”  ifadesini kullandı.
Ziyarete, Kepez Belediye Meclisi Üyesi Hatice Sütçü de eşlik etti.
Tütüncü öğretmenlerini unutmuyor
Tütüncü öğretmenlerini unutmuyor
Tütüncü öğretmenlerini unutmuyor

Benzer Haberler

Vefalı öğrenci

Vefalı öğrenci

Başkan Hakan Tütüncü, liseden edebiyat öğretmeni olan Mehmet Günal’ı evinde ziyaret ederek, elini öptü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Bir araya geldiği öğrencilere öğretmenlerinizi asla unutmayın tavsiyesinde bulunan Kepez Belediye

Tütüncü’den öğretmenine anlamlı ziyaret
Tütüncü’den öğretmenine anlamlı ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “24 Kasım Öğretmenler Günü” öncesinde evinde ziyaret ettiği  ilkokul öğretmeni Musa Onuk’u ellerinden öperek, öğretmenler gününü


Tütüncü’den Öğretmenlerine Vefa
Tütüncü’den Öğretmenlerine Vefa

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilkokul öğretmeni Kenan Koçman, Lise öğretmenleri Osman Göster ve Ahmet Alp’i evlerinde ziyaret ederek,


Tütüncü’den vefa örneği
Tütüncü’den vefa örneği

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 26 yıl önce öğrencisi olduğu Naciye Havva Manavuşak İlkokulu’na vefa örneği göstererek laboratuvar, spor hazırlık alanları ve çok amaçlı