TÜTÜNCÜ İŞÇİLERİYLE KAHVALTIDA. 25.06.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 21:03
TÜTÜNCÜ İŞÇİLERİYLE KAHVALTIDA. 25.06.2009

Sabah mahalleleri, esnafı, akşamları da evleri ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 200 çalışanıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Halkımla arama asla duvar örmeyeceğim, sözünün gereğini mahalle, düğün, cenaze ziyaretleriyle, makam kapısını fiili olarak açarak yerine getiren Tütüncü, işçisinin de gönlünü kazanıyor. Başkan Tütüncü, banka promosyonu, özendirme ödemesiyle sevindirdiği belediye çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geliyor. Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 200 çalışanı ile kahvaltı yaptı. Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Ali Fuat Uslu, Hizmet- İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Pilevne’nin de katıldığı kahvaltıda Tütüncü, personeliyle sohbet etti, dertlerini dinledi.
Kahvaltıda bir konuşma yapan Hizmet-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Pilevne, banka promosyonu olarak belediye personeline 679 TL ödeme yaptığı için Başkan Tütüncü’ye teşekkür etti. Bu ödemenin Türkiye’de bir ilk olduğunu belirten Pilevne, “ Kepez Belediye Başkanı Sayın Hakan Tütüncü’nün, banka promosyonunun tamamını işçiye ödemesi Türkiye’deki tüm belediye işçileri için örnek teşkil etti” dedi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, banka promosyonunun belediye personelinin hakkı olduğunu ve bu promosyonun tamamını belediye çalışanlarına ödediklerini ifade etti.
Tütüncü, belediyenin personeline borçlu olamayacağına vurgu yaparak, şunları söyledi:
“Göreve geldiğim vakit hesapları incelerken, belediyenin geçmiş dönemde personeline ciddi oranda borcu olduğunu gördüm. Dedik ki belediyenin personeline borcu olur mu? Bizim anlayışımız alnının teri kurumadan vereceksin, diyor. Böyle bir anlayıştan geliyoruz. O bakımdan arkadaşlarıma verdiğim ilk talimat şu oldu: Bizim dönemimizde personelimizin alacağı kalmayacak, dedim. Bunları ödüyoruz. Bizden önce borç olarak biriken miktar da paramız oldukça sizlere ödenecektir. Bundan da hiç endişeniz olmasın.”
Belediye çalışanlarına, “Hepinizi çok seviyoruz. Sizler bizim canımsınız, ciğerimsiniz” diye seslenen Tütüncü, birlik ve beraberlik içerisinde Kepez’e çok güzel hizmetler yapacaklarını kaydederek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizler sizi düşüneceğiz, sizler de Kepez halkına yapacağımız hizmetleri düşüneceksiniz. Bizi düşüneceksiniz demiyorum. Yapmış olacağınız her şey ilçemizin halkına, Antalyalılara oluşturmuş olduğumuz bir güzelliktir, bir hayırdır. Bunu yapmaya gayret edeceğiz. Yönetici kadromuz sizinle gönül, yürek birliği yapmıştır. Çok daha güzel işleri birlikte yapacağımızı düşünüyorum. Biz ne kadar sizleri düşünüyorsak sizler de Kepez halkını, Antalya’yı düşünerek yaptığınız çalışmaları çok daha iyi bir şekilde yapmalısınız. Hizmet birlikteliğini yakalayabilirsek inanıyorum ki Kepez’de örnek çalışmalar yapacağız. Hepinizi hiçbir ayırt etmeksizin seviyoruz”


Benzer Haberler