TÜTÜNCÜ PİKNİKTE. 29.06.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 21:10
TÜTÜNCÜ PİKNİKTE. 29.06.2009
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okuduğu şiirle, Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya da söylediği türkülerle İbrahim Doğaner İlköğretim Okulu’nun pikniğine renk kattı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü eşi Ayşe Tütüncü ile birlikte İbrahim Doğaner İlköğretim Okulu’nun Kent Ormanı’nda düzenlediği pikniğe katıldı. Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya’nın da yer aldığı piknikte, aileler türküler eşliğinde eğitim-öğretim yılının stresini attı. Başkan Tütüncü, samimi bir ortamda gerçekleşen piknikte çocuklarla yakından ilgilendi, ailelerle sohbet etti. Tütüncü, piknikte ailelerin isteği üzerine Nurullah Genç’in “Hayal Limanında Demirleyen Yelkenliye” isimli şiirini okudu. Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya da seslendirdiği “Dostum Dostum” ve “Yeşil Başlı Ördek” türküleriyle pikniğinin samimiyetini artırdı.
Piknikte bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İbrahim Doğaner İlköğretim Okulu’nun düzenlediği pikniğe katılmaktan, ailelerin sevincini paylaşmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Belediye olarak İbrahim Doğaner İlköğretim Okulu’nun her türlü ihtiyaçlarında yanlarında hissettirdiklerini belirten Tütüncü, “Bundan sonraki süreçte de elimizden ne kadarı gelirse yardımcı olmanın gayreti içerisinde olacağız.” dedi. Ailelerde, güzel günlerinde kendilerini yalnız bırakmadığı için Başkan Tütüncü’ye eşi Ayşe Tütüncü’ye teşekkür ettiler.


Benzer Haberler