TÜTÜNCÜ İŞÇİLERİNİ SEVİNDİRİYOR. 02.07.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 21:11
TÜTÜNCÜ İŞÇİLERİNİ SEVİNDİRİYOR. 02.07.2009

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarından sonra Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşla, işçileriyle kucaklaşmaya, dertleşmeye devam ediyor. Halkımla arama asla duvar örmeyeceğim, sözünü mahalle, esnaf, ev ziyaretleriyle icraata döken Tütüncü, işçisini de unutmuyor. Başkan Tütüncü, özlük haklarını zamanında ödeyerek sevindirdiği işçilerinin gönlünü de kazanıyor. Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden sonra Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla, Hizmet-İş Sendikası Antalya Şubesi’nin düzenlediği kahvaltıda buluştu. Belediye çalışanları, kendilerini unutmayan Başkanları Tütüncü’yü, sıcak bir şekilde karşıladı. Sabah 07.30’da düzenlenen kahvaltıya fen işlerinden sorumlu Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Ali Fuat Uslu, Hizmet-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Pilevne ve 200’e yakın belediye çalışanı katıldı.
Kahvaltıda bir konuşma yapan Pilevne, Başkan Tütüncü’nün, 3 ay gibi kısa bir zamanda işçilerin özlük haklarını ve banka promosyonlarını ödeyerek, güzel bir çalışma ortamı oluşturduğunu söyledi.
Başkan Hakan Tütüncü de, konuşmasında, yol arkadaşlıklarını böyle ortamlarda geliştirerek, Kepez’e güzel hizmetler kazandıracaklarını belirtti. Tütüncü, belediye personeliyle arasında hiçbir mesafenin olmadığına vurgu yaparak, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim birbirimizden farkımız yok. Arkadaşız, kardeşiz dostuz. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler ortaya koymaya gayret ediyoruz. Bizler sizi, sizden daha çok düşünmeye gayret ediyoruz.”
Belediye personelinin, özlük hakları konusunda çok hassas davrandıklarını dile getiren Başkan Tütüncü, “Bundan sonra gönül bağımız çok daha farklı olacak. Sizleri çok seviyoruz. Canımızsınız, ciğerimsiniz. Çok daha güzel Kepez’i sizlerle birlikte inşa edeceğiz.” dedi. Tütüncü, Fen İşleri Müdürlüğü’nün, belediyenin bel kemiği olduğuna işaret ederek, şunları söyledi: “Dönemimizde sizler çalışmalarınızı çok daha rahat, sağlıklı bir ortamda gerçekleştireceksiniz, yapmış olduğunuz işten de daha büyük bir keyif alacaksınız; daha büyük hizmetleri Kepezliler’e sunacaksınız. Bizim gönlümüzden sizin gönlünüze giden bir yol vardır. Hepinizi seviyoruz, kardeşimsiniz. Hiç birimizin birbirimizden farkı yoktur. Hepimiz aynı yola baş koymuş, millete, memlekete hizmet etmeye gayret eden kimseleriz. Bu yolculuğun en önemli yol arkadaşı sizsiniz.”
Tütüncü, bundan sonra da belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek, daha büyük heyecanla, şevkle hizmet yolculuğuna devam edeceklerine sözlerine ekledi.


Benzer Haberler

TÜTÜNCÜ İŞÇİLERİYLE KAHVALTIDA. 25.06.2009

TÜTÜNCÜ İŞÇİLERİYLE KAHVALTIDA. 25.06.2009

Sabah mahalleleri, esnafı, akşamları da evleri ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 200 çalışanıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Halkımla arama asla duvar örmeyeceğim, sözünün gereğini

Kepez’de güle oynaya toplu sözleşme
Kepez’de güle oynaya toplu sözleşme

Kepez Belediyesi, Başkan Hakan Tütüncü döneminde işçisine yine en iyi zammı vererek, güle, oynaya, davullu, zurnalı bir törenle bir toplu sözleşmeyi daha imzaladı. Kepez Belediyesi’nde


Tütüncü zabıta ve özel güvenlik çalışanlarıyla buluştu
Tütüncü zabıta ve özel güvenlik çalışanlarıyla buluştu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Zabıta Müdürlüğü ve belediyenin özel güvenlik personeliyle, Osman Gazi Semt Konağı’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Başkan


KEPEZ’DE ÖNCELİĞİMİZ GÖNÜLLERİ KAZANMAK. 01.05.2009
KEPEZ’DE ÖNCELİĞİMİZ GÖNÜLLERİ KAZANMAK. 01.05.2009

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Yol, park yapmak, tapu dağıtmak elbette önemlidir. Bizim için çok daha önemli