KEPEZ ZİRVEYE OYNAYACAK

9 Ekim 2009, Cuma - 21:45
KEPEZ ZİRVEYE OYNAYACAK
Basketbol A Milli Takımı’yla birlikte kampı için Antalya’ya gelen Fatih Solak, bu sezon formasını giyeceği Kepez Belediyespor Kulübü’nü ziyaret etti.
Kepez Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu da zirveye oynayacak bir kadro kurduklarını söyledi.

Basketbol A Milli Takımı’nın kadrosunda bulunan ligimizin en iyi blokçuları arasında yer alan Fatih Solak’tan, minik basketbolculara moral desteği geldi. Basketbol A Milli Takımı’yla birlikte kamp için Antalya’da bulunan Fatih Solak, yeni takımı Kepez Belediyespor Kulübü’nü de ziyaret etti. Solak ziyarette Kepez Belediyespor Basketbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu ile bir araya gelerek, bir görüşme yaptı. Milli basketbolcu daha sonra Kepez Belediyespor Salonu’nu gezdi. Fatih Solak, burada antrenman yapan Kepez Belediyesi’nin yaz spor okulunun basketbol branşına katılan çocuklarla da yakından ilgilendi.
İyi işler başaracağız
Kepez Belediyespor’a transferiyle ilgili açıklamada bulunan Fatih Solak, basketbola yatırım yapan Kepez Belediyespor’un formasını giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Solak, hedefi olan bir takıma geldiği belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çok iyi kadro kuruldu ve basketbola iyi bir yatırım yapıldı. İnşallah bu yıl o yapılan yatırımların karşılığını ben ve takım arkadaşlarım en iyi şekilde vereceğimize inanıyorum. Kepez’e gelirken tereddüt duymadım. Kepezle ilgili olumlu bilgilerim vardı. Kepez Belediyespor’un çok güzel tesisleri var. Kepez Belediye Başkanı Sayın Hakan Tütüncü’ye de bu güzel tesisleri Türk sporuna kazandırdığı için teşekkür ederim. Bu tesisler Türk basketbolu için büyük bir kazançtır.”
Antalyalı basketbolseverlere de takımı yalnız bırakmamaları çağrısında bulunan milli basketbolcu, “Salona gelsinler bizi desteklesinler. Bu takım, bu yıl çok iyi işler başaracak. Öncelikle hedefimiz Türkiye Kupası’nda yarı finale kalmak, gerekirse final oynamaktır. Ligi de en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz.” şeklinde konuştu.
Kepez basketbol şehri olacak
Kepez Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu da, ilçeyi basketbol şehri yapmak istediklerini belirterek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün destekleriyle bu hedefi gerçekleştireceklerini belirtti. Kepez’in değil Antalya’nın takımı olduklarının altını çizen Ünlüoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Antalyalılar’a keyifli maçlar izlettirmek istiyoruz. Başkanımız Sayın Hakan Tütüncü’nün, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Erkin Demir’in ve yönetim kurulu üyelerimizin desteği ile birlikte Baş Antrenörümüz Halil Üner’in verdiği bilgiler doğrultusunda en iyi ve kaliteli oyuncuları kulübümüze kazandırdık. Önce play-off da oynamak sonra Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz.”
Müthiş bir destek var
Bir Türk oyuncu daha almayı düşündükleri bilgisini veren Ünlüoğlu, 4. yabancı oyuncu konusunda da aceleci olmayacaklarını da ifade etti. Zirveye oynayacak bir takım oluşturduklarını kaydeden Basketbol Şube Sorumlusu Ünlüoğlu. “Arkamızda iyi bir destek ve inanılmaz bir heyecan var. Hakan Bey olsun gerekse Mustafa Erkin Bey her konuda yanımızdalar ve bize müthiş bir destek veriyorlar. İnanılmaz bir heyecan var.” İfadesini kullandı.
Gençlere yatırım yapıyoruz
Genç nüfusu spor yapmaya yönlendirmek istediklerine işaret eden Ünlüoğlu konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Alt yapıya büyük önem veriyoruz. Profesyonel takımla heyecan fırtınası oluşturarak alt yapıdaki çocukların bu işi benimsemesini ve spora ilgi duymalarını istiyoruz. Gençleri sokağın kötü alışkanlıklarından kurtarıp Türk sporuna kazandırmak istiyoruz.”


Benzer Haberler