TÜTÜNCÜ, MAHALLELERİ SEVİNDİRİYOR. 06.08.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 22:51
TÜTÜNCÜ, MAHALLELERİ SEVİNDİRİYOR. 06.08.2009

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gündoğdu Mahallesi’ne sağlık ocağı ve PTT şubesi kazandırılması için çalışma başlattı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gündoğdu Mahalle Muhtarı Muhittin Yalman’ın telefonla anlattığı sorunları yerinde görmek için mahalleyi ziyaret etti. Tütüncü, muhtarlık hizmet binasında bir araya geldiği Yalman’dan taleplerini dinledi, mahallenin sıkıntıları hakkında bilgi aldı.
Muhtar Yalman, bir önceki dönemde yapımına başlanan, temeli kazılan ve hayırsever tarafından yaptırılacak olan sağlık ocağının plan değişikliği sorununun çözümünü, PTT şubesinin kazandırılması ve eskiyen parkların yenilenmesi isteklerini dile getirdi.
Başkan Tütüncü de, imardan sorumlu Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sağdur’la ve İmar Komisyonu Başkanı ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Zeki Çivik’le telefonla görüşerek, sağlık ocağının yapılacağı alanın imar durumuyla ilgili bilgi aldı. Sağlık ocağının yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Tütüncü, şunları söyledi. “İmar planında bu alan park yeri olarak gözüküyor. Mahalle sakinleri de sağlık ocağının yapılmasını talep ediyor. Burada 40 bin nüfusa, 3 mahalleye hizmet verecek bir sağlık ocağına ihtiyaç var. Sağlık ocağının yapılacağı alan park gözüküyor. Parkı, başka yere kaydırmak suretiyle bu alanı kurtarabilir miyiz? Bunun talimatını verdim. Bürokratlarım çalışıyor. Bu işi neticelendireceğiz. Teknik olarak neler yapılması gerekiyorsa yapacağız. Daha önceki dönemde temeli kazılan sağlık ocağının inşaatını devam ettireceğiz ve inşallah sağlık ocağını Gündoğdu Mahallesi’ne kazandıracağız”
Kepez Belediye Başkanı, Gündoğdu Mahallesi’nde PTT şubesi açılması isteği ile ilgili de Antalya PTT Baş Müdür Vekili Hasan Olcay’la telefonla görüştü. Muhtarlık hizmet binası içerisinde PTT veznesinin yerinin yapıldığının bilgisini veren Tütüncü, açılacak olan PTT Şubesi’nin de 3 mahalleye hizmet vereceğini ifade etti. PTT şubesi açılması konusunun takipçisi olacağının altını çizen Tütüncü, mahallede eskiyen 3 parkı da yenileyeceklerini ifade etti. Başkan Hakan Tütüncü, Kepez’in kalbi olan Gündoğdu Mahallesi’ni, hizmetlerle ihya etmek için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Tütüncü, Gündoğdu Mahallesi’nde bir kahvehaneyi de ziyaret ederek, birlikte çay içtiği vatandaşların taleplerini dinledi.


 


Benzer Haberler

GÜNDOĞDU SAĞLIK OCAĞINA KAVUŞUYOR

GÜNDOĞDU SAĞLIK OCAĞINA KAVUŞUYOR

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gündoğdu Mahallesi’nde, temeli kazılan, hayırseveri bulunan sağlık ocağının imar sorununu çözme sözünü tuttu. İmar planı tadilatı meclisten geçen sağlık ocağını, Kepez’e bir okul kazandıran Nihat ve

“Kepez’de bir devre imza attık”
“Kepez’de bir devre imza attık”

Başkan Hakan Tütüncü, meclis ve belediye idaresi olarak çok güzel eserler yaparak, bir devre imza attıklarını söyledi. Kepez Belediye Meclisi’nin, Nisan ayı olağan toplantısında kabul


Kepez`e Fen Lisesi
Kepez`e Fen Lisesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Anadolu İmam Hatip Lisesi`nden sonra ilçeye Fen Lisesi kazandırmak için çalışma başlattı. Başkan Hakan Tütüncü`nün, hizmet taleplerini dinlemek


Tütüncü’ye sağlık teşekkürü
Tütüncü’ye sağlık teşekkürü

Hayırseverler Nihat ve Gülgün Ömür çifti, Gündoğdu Mahallesi’ne yaptıracakları sağlık ocağının imar sorununu çözdüğü için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür