ÇOCUKLARA LUNAPARK HEDİYESİ. 24.04.2009

8 Ekim 2009, Perşembe - 00:16
ÇOCUKLARA LUNAPARK HEDİYESİ. 24.04.2009
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çocuklara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın sevincini, coşkusunu, sevincini lunaparkta yaşattı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları, lunaparkla sevindirdi. Tütüncü, 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçedeki ilköğretim öğrencilerine 25 bin adet lunapark kuponu armağan etti. Başkan Hakan Tütüncü ve Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit de, Fabrikalar Mahallesi’ndeki Aktur Lunapark’a giderek, çocukların 23 Nisan Bayramı coşkusuna ortak oldu. Çocuklar da lunapark alanında bayramlarında kendilerini sevindiren Tütüncü’ye büyük ilgi gösterdi. Başkan Tütüncü de, çocuklarla yakından ilgilendi, sohbet etti. Tütüncü, çarpışan arabaya ve gondola binerek, çocuklarla birlikte eğlendi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geleceğimiz olan çocukları, 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda, sevindirmenin, eğlendirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Tütüncü, “İnanıyorum ki, bugünün sahibi Türk çocukları, gelecekte demokrasiye tutkun bir vaziyette Cumhuriyeti yüceltmenin Atatürk’ün hedeflerine birlik ve beraberlikle erişmenin ve kavuşmanın mücadelesini vereceklerdir.” şeklinde konuştu. 
Lunaparktaki etkinliğe Kepez Belediye Meclis Üyeleri Ayşe Güliz Yılman ve Serhat Demir de katıldı.


Benzer Haberler