KEPEZ EĞİTİM FUARINDA. 30.04.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 17:23
KEPEZ EĞİTİM FUARINDA. 30.04.2009
Kepez Belediyesi, eğitim alanında yaptığı çalışmalarını, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi nde düzenlenen 2. Akdeniz Eğitim Fuarı’nda tanıtıyor.

Kepez Belediyesi, Deha Fuarcılık tarafından Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi nde düzenlenen 2. Akdeniz Eğitim Fuarı’na katıldı. Kepez Belediyesi, fuarda eğitim alanında yaptığı hizmetleri, öğrencilere ve eğitmenlere tanıtıyor. Kepez Belediyesi Halkla İlişkiler Personeli, yazılı ve görsel dokümanlarla eğitim alanında yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili standı gezenlere bilgiler veriyor. Öğrenciler de, Kepez Belediyesi’nin standına büyük ilgi gösteriyor.
Fuarının açılışının ardından Antalya Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, Kepez Belediye Başkan Vekili Adlıhan Dere, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ve Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay Kepez Belediyesi’nin standını gezdi. Başkan Vekili Dere ve protokol, Kepez Belediyesi’nin hazırladığı hediye paketlerini öğrencilere dağıttı.
Dere, eğitim fuarının, eğitime önemli katkı sağlayacağını belirterek, ÖSS sınavı öncesi bu fuarın öğrencilere fayda sağlayacağını ifade etti. Kepez Belediyesi olarak ilçede eğitim alanındaki sıkıntıların çözümüne büyük destek verdiklerinin altını çizen Başkan Vekili Adlıhan Dere, “Hem okulların fiziki alandaki sorunlarının çözümüne yardımcı oluyoruz, hem de ilçeye yeni okulların kazandırılmasına önem veriyoruz. Kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle de çocuklarımızın gelişimine katkı sağlıyoruz. Tiyatro ve müzik alanında açtığımız kurslarla, çocuklarımıza, gençlerimize eğitim imkânı tanıyoruz. Mesleki kurslarla da eğitime katkı sağlıyoruz. Açtığımız mesleki eğitim kurslarında binlerce Kepezli, bir meslek öğreniyor ve aile bütçesine katkı sağlıyor. Kepez Belediyesi olarak geleceğimiz olan çocuklarımıza, daha modern bir eğitim şartları oluşturmak için elimizden geleni yapacağız. Çocuklarımıza, gülümsedikleri, mutlu oldukları bir Kepez oluşturmak için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu
Dere, 10 branşta açtıkları yaz spor okulu etkinliği ile de binlerce çocuğa, spor alanında eğitim verdiklerini sözlerine ekledi. Fuar, 3 Mayıs 2009 tarihine kadar açık kalacak.


Benzer Haberler