Yeni dönemde Kepez kanatlanıyor

3 Kasım 2014, Pazartesi - 17:12
Yeni dönemde Kepez kanatlanıyor

Tütüncü ve Türel arasında yaşanan uyum, Kepez’e hizmet olarak geri dönüyor. Büyükşehir,  Ahatlı bölgesindeki Adnan Selekler Caddesi’ni iki şeritli bir yol haline getirdi; Ulusoy Caddesi’ni ise asfaltladı. 

Kepez Belediyesi, geçtiğimiz dönem şehir kimliği kazandırdığı Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan mahallelerinde yetki alanında bulunan tüm yolların sıcak asfaltını ve kaldırımını yapmıştı.  Ancak geçtiğimiz dönem ki Büyükşehir Belediyesi yönetimi, yetkisinde kalan caddelerde talep edilen asfalt ve yol genişletme çalışmasını gerçekleştirmemişti.
 
 2014 yerel seçimlerinde, Kepez ve Büyükşehir aynı partiden olursa ilçe kanatlanır, vaadi dile getirilmişti. Seçimler sonrası iki belediyenin aynı partiden olması ile Kepez kanatlanmaya başlandı.

Büyükşehir’den Kepez’in iki caddesine yatırım

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel arasında yaşanan uyum ilçeye hizmet olarak yansıyor. Kepez Belediyesi’nin talebi üzerine Büyükşehir, ilk olarak Ahatlı bölgesinde alt ve üst yapısı tamamen bozulan Ulusoy Caddesi’ni asfaltladı. Büyükşehir, Dumlupınar Bulvarı’ndan Akdeniz Sanayi Sitesi’ne ulaşımı sağlayan ve tek şeritli Adnan Selekler Caddesi’nin genişletilmesi talebini de karşıladı. Ahatlı Mahallesi ile Vakıf Çiftliği arasındaki cadde genişletilerek asfaltlandı.

Tütüncü genişletilen caddeyi inceledi

Başkan Hakan Tütüncü de asfalt çalışması tamamlanan caddede incelemelerde bulundu.  Tütüncü, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e, yol genişletme ve asfalt çalışmasından dolayı teşekkür etti. Tütüncü, genişletilen caddenin Akdeniz Sanayi Sitesi’ne ulaşımı kolaylaştıracağını belirtti.
 
Başkan Hakan Tütüncü, Menderes Türel ile el ele, gönül gönüle vererek Kepez’i ve Antalya’yı güzelleştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede yetki alanında kalan 3805 Sokak’ın asfaltını 2015 yılı içerisinde yapacağı bildirildi.
 
İnceleme gezisine, Başkan Yardımcısı Mustafa Sağdur ve İmardan Sorumlu Başkan  Danışmanı Ramazan Eciş  de eşlik etti.





Benzer Haberler

Ahatlı`nın da asfaltı bitiyor

Ahatlı`nın da asfaltı bitiyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kültür ve Yeni Doğan`da tamamladıkları sıcak asfalt çalışmasını Ahatlı`da da en kısa sürede bitireceklerini söyledi. Başkan Hakan Tütüncü, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri`nde kendisine ve partisine

Kepez uçuşa geçiyor
Kepez uçuşa geçiyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Başkan Hakan Tütüncü, Kepez’e yapılacak olan hizmetleri konuşmak için bir araya geldi. Toplantıda ulaşım, toplu taşıma ve imar müjdesi


Kepez`e 36 muhtarevi
Kepez`e 36 muhtarevi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 5.5 yıllık görev süresi içerisinde 36 mahalleye muhtarevi kazandırdı. Ünsal Mahallesi`nde yapımı tamamlanan muhtarevi de yoğun ilginin ve


”İmar problemi çözülecek”
"İmar problemi çözülecek"

Başkan Hakan Tütüncü,  yeni dönemde Büyükşehir’in "Ak Partili" olması halinde Duraliler Mahallesi’nin imar problemini kısa bir sürede çözeceklerini söyledi. Tütüncü, mahalleye