Kepezpark Varsak sağlığın da emrinde

7 Kasım 2014, Cuma - 20:41
Kepezpark Varsak sağlığın da emrinde


Kepez Belediyesi’nin, Antalya’ya kazandırdığı Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu, talep edilmesi halinde ortopedik rahatsızlıkları olan hastalara da hizmet verecek.

Kepez Belediye Bakanı Hakan Tütüncü, 49 dönümlük alana yapılan Kepezpark Varsak’ı ve içerisindeki Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi’ni tanıtmak amacı ile sağlıkçılara yemek verdi.
 
Yüzme havuzundaki restoranda verilen yemeğe, Antalya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Erdoğan Taş, kamu ve özel hastanelerinin başhekimleri ile beyin cerrahi, fizyoterapist, ortopedi ve travmatoloji branşlarındaki doktorlar katıldı.

Antalya’nın ilk olimpik havuzu Kepez’de



Yemekte bir konuşma yapan Başkan Hakan Tütüncü, çeşitli zamanlarda biraya geldikleri toplumun değişik kesimlerine, hem örnek nitelikteki belediyenin tesislerini tanıttıklarını hem de tesislerde oluşturdukları sosyal faydaları yerinde anlattıklarını söyledi. 
Tütüncü, Kepezpark Varsak ve olimpik yüzme havuzunu inşa ettikleri 46 dönümlük alanda, göreve geldikleri 2009’da köhne ve çürük raporu bulunan bir stadın bulunduğunu anımsattı.  Tütüncü, bu stadı yıkarak yerine Antalya’nın ilk tam olimpik yüzme havuzunu inşa ettiklerini belirtti.

Sosyal bir tesis inşa ettik



Başkan Hakan Tütüncü, 46 dönümlük alana sadece yüzme havuzu yapmadıklarını anımsatarak, “Havuz ile birlikte 5 dönümlük masal parkı, 2 adet futbol sahası, 2 adet basketbol sahası, yürüyüş parkuru, yapay gölet, sinema salonu, restoran, cafe ve piknik alanından oluşan 46 dönümlüm Kepezpark Varsak’ı, 46 dönümden oluşan bir sosyal tesisi inşa ettik. Kepezpark Varsak, toplumun her kesimin yararlanabileceği, spor ve sosyal aktivite ihtiyacına cevap verebileceği bir tesis haline geldi. Tesise, Antalya’nın her tarafından yüzlerce ziyaretçi geliyor.” açıklamasını yaptı.
  
Tütüncü, Adnan Menderes Olimpik Yüzme ve Gençlik Merkezi’nin içerisinde, internetin olduğu kütüphane, toplantı salonları, Kepez Kent Konseyi’nin ve konseye bağlı kadın, gençlik ile engelli meclislerinin idari ofisleri, fitness salonu, restoran, oyun salonu ve idari ofisler ile restoranın da bulunduğunu dile getirdi.
 
Tesisi gezdiler



Olimpik yüzme havuzunu, sağlıkçılara tanıtılmasının yararlı olacağına işaret eden Tütüncü, “Bazı ortopedik rahatsızlıkların tedavi edilebilmesinde yüzmenin önerildiğini biliyoruz.  Doktorlarımızın,  yüzme havuzunun nerede olduğunu bilememesi halinde hastalarına öneride bulunamama durumu söz konusu oluyor.  Bu nedenle bu tanıtımın yararlı olacağını düşünüyorum.” açıklamasını yaptı.



Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, yemeğin ardından misafirlere, olimpik yüzme havuzunu gezdirdi.












Benzer Haberler

Başbakan Erdoğan Kepezpark Varsak`ı hizmete açtı

Başbakan Erdoğan Kepezpark Varsak`ı hizmete açtı

Başbakan Erdoğan, Kepez Belediyesi`nin, içerisinde Antalya’nın ilk tam olimpik kapalı yüzme havuzunun ve ilk masal parkının olduğu Kepezpark Varsak projesini hizmete açtı. Gazipaşa`da ve Manavgat`ta toplu açılışlara katılan ve partisinin büyükşehir

Çılgın proje gün sayıyor
Çılgın proje gün sayıyor

“Çılgın hayalleri gerçekleştirmenin peşindeyiz.” diyen Başkan Tütüncü, Antalya’nın ilk tam olimpik kapalı yüzme havuzunun yer aldığı Kepezpark Varsak’ı, hizmete açmak için gün


Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik
Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik

Toplumun her kesimiyle birlikte Antalya markasına katkı sağlayacak, Kepez’in imkânlarıyla dev projeler ürettiklerini söyleyen Başkan Tütüncü,” derdimiz Ahmet Hamdi Tanpınar’ın


Tütüncü`den Varsak`a `Dev` proje…
Tütüncü`den Varsak`a `Dev` proje…

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’ya bir vizyon proje daha kazandırıyor. Düzenlenen proje tanıtım toplantısında Kepezpark Varsak projesi büyük beğeni topladı. Bakan Vecdi