Tütüncü Kepezlilere aşure ikram etti

10 Kasım 2014, Pazartesi - 17:02
Tütüncü Kepezlilere aşure ikram etti


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muharrem ayı dolayısıyla ilçe halkına aşure ikram etti. Başkan Tütüncü, Muharrem ayının birlik, beraberliğin ve kardeşliğin güçlenmesine vesile olmasını diledi.

Kepez Belediyesi, aşure ikramını Süleymaniye Camii’nin önünde Cuma namazının ardından gerçekleştirdi. Aşure dağıtımına katılan Başkan Hakan Tütüncü de Kepezlilere elleri ile aşure ikram etti.



 Başkan Tütüncü, yaptığı açıklamada Muharrem ayının İslam tarihindeki önemine dikkat çekerek, “Muharrem ayı, yüreğimizin dağlandığı, gözyaşının sel olduğu bir vakte işaret ediyor. O vakit, İmam Hüseyin (RA)’in ve Kerbela şehitlerimizin Rabbine yürüdüğü, hiç unutamayacağımız o acının, Kerbela hadisesinin adıdır.”  diye konuştu.



Muharrem ayının birlik, beraberliğin ve kardeşliğin güçlenmesine vesile olmasını dileyen Tütüncü, “Biz, hep yan yana olacağız. Biz, hep can cana olacağız. Gönlümüz birdir. Kalbimiz birdir. Rabbimiz birdir. Duamız birdir. Kitabımız birdir. Birbirimize daha sıkı sarıldıkça, birbirimizi kalbimize bastıkça, birbirimize gönül verdikçe, her şey çok daha güzel olacak.” ifadesini kullandı.

















Benzer Haberler