Tütüncü Diyarbakırlılarla el ele

13 Kasım 2014, Perşembe - 18:13
Tütüncü Diyarbakırlılarla el ele

Diyarbakırlılar Vakfı nı ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü, her zaman vakıf ile çok daha güzel çalışmalar yapacaklarını söyledi.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Diyarbakırlılar Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı`nı ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Diyarbakırlılar Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Antalya Şubesi ziyaretine, Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Dilaver Tanık, Bahattin Bayraktar, Ak Parti Kepez ilçe Başkanı Yusuf İşeri, Diyarbakırlılar Vakfı Antalya Şubesi Başkanı Ragıp Buyurkan ve yönetimi katıldı.

Diyarbakırlılar Vakfı Antalya Şubesi Başkanı Ragıp Buyurkan, Başkan Tütüncü nün vakfın çalışmalarına her zaman destek verdiğini söyledi. Buyurkan, her zaman bizlerin yanı başımızda olduğundan dolayı, Başkan Tütüncü ye teşekkür etti.


Güzel çalışmalar yapıyorlar

Başkan Hakan Tütüncü de Sivil toplum kuruluşlarının yaptıkları çalışmaların fedakarlık istediğine dikkat çeken Başkan Tütüncü, " Vakıf yönetimi, kendi topraklarına olan vefa borçlarını, ortak bir paydaya dönüştürerek, toplumumuzun fertlerini bir araya getirmeye gayret ediyorlar. Bu güzel bir çalışmadır. Diyarbakırlılar Vakfı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya katkı sağlamaya yönelik de güzel çalışmalar yapıyor" dedi.


Bu hareket de topluma ivme kazandırır

Başkan Tütüncü, göreve geldikleri günden bugüne kadar Diyarbakırlılar Vakfı ile birlikte sosyal ve kültürel çalışmalar yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini kaydetti.Yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşların çalışmalarına destek vermesi gerektiğinin altını çizen Başkan Tütüncü, "Devlet ve yerel yönetim olarak bunu başarabilirsek, güçlü bir sivil toplum Diyarbakırlılar Vakfı gibi sivil toplum kuruluşlarımız, büyük bir gayreti ortaya koyarak toplumu daha farklı yönlere taşıyacak adımları atacaklardır. Bu hareket de topluma ivme kazandıracaktır" ifadesini kullandı.







Benzer Haberler