Bizim işimiz milletimize hizmet etmektir

17 Kasım 2014, Pazartesi - 18:22
Bizim işimiz milletimize hizmet etmektir


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği ziyaretinde, “Antalyalılık bilinci içerisinde barış, kardeşlik dostluk, muhabbet, saygı içerisinde yaşatabilmektir.” dedi.



Antalya Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği’ni, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ziyaret etti.

Antalya Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Namık Nas, ziyaretlerinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye ve Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy’a teşekkürlerini bildirerek, “Bugüne kadar hemşeri derneklerinin her zaman yanı başında olan ve önemli günlerde derneklerimizin kültürel etkinliklerini pekiştirmek için canla başla çalışan Tütüncü’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

Siyasetçiler tarafından hep seçim zamanında hatırlanır

“Bizim işimiz milletimize hizmet etmektir” diyen Tütüncü, ”Hemşeri dernekleri genel de siyasetçiler tarafından hep seçim zamanında hatırlanır. Seçimlerden önce bütün adaylar dernekleri doldurur. Ama seçimler geçtikten sonra bir dahaki seçim dönemine kadar ziyaret eden olmaz. Bizim anlayışımız bu değil, asla da böyle bir anlayışı kabul etmiyoruz.” açıklamasını yaptı.

Erzincan’ın köklü kültürü var

Geçtiğimiz beş yıl içerisinde ve bu dönemde sıklıkla hemşeri derneklerimizle bir arada olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyleyen Tütüncü, sözlerine şöyle devam etti, ”Erzincan’ın köklü bir kültürü ve çok farklı bir hemşeri dayanışması var. Hem kendi kültürlerini Antalya’mızda yaşatmak ve bir güzellik olarak sunmaktalar. Hem de bunun yanında hemşeriler arasındaki yardımlaşmayı, dayanışmayı kuvvetlendirmek suretiyle, güçlü bir toplumsal yapı meydana getirerek, bu şehire katkı veriyorlar.” dedi.

Derneklerimizin kültürünü tanıtacağız

Kepez Belediyesi olarak hemşeri derneklerine her zaman her türlü desteği vermek ve onlarla birlikte, şehir hayatını güzelleştirecek kültüre katkı sağlayacak, çalışmaları yapmanın azim ve kararlılığı içerisinde olduklarının altını çizen Tütüncü, sözlerini söyle tamamladı, ”Hemşeri derneklerimizle birlikte işbirliğimizi her geçen gün daha da geliştireceğiz. Geliştirmiş olduğumuz bu işbirliğiyle beraber de bu şehri kültür, sanat anlamında güzelleştirmeye gayret ediyoruz ve gayret edeceğiz.” 











Benzer Haberler