Eğlenceli Heyecanlı ve Sevinçliler

5 Aralık 2014, Cuma - 12:43
Eğlenceli Heyecanlı ve Sevinçliler
Kepez Belediyesi tarafından bu yıl 3. düzenlenen “Engeliniz Engelimizdir” projesine katılan öğrenciler mutlu, neşeli bir organizasyonla doyasıya eğlendiler.

03 Aralık 2014 tarihinde Kepez Belediyesi çatısı altında toplanan ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından karşılanan öğrenciler ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk’e çelenk sundular.

Törenin ardından kalacakları otele yerleşen engelli öğrenciler daha sonra Akvaryumu ziyaret ederek, birbirinden güzel, ilginç balıklar ve deniz canlılarını görünce heyecanlarını gizleyemediler. Yenilen akşam yemeği sonrası Özdilekpark AVM’de, sinemalarında komedi filmi olan “Deliha” filmini izleyerek, eğlenceli saatleri birlikte yaşadılar.

04 Aralık 2014 tarihinde devam eden proje kapsamında Oyuncak Müzesinde eğlencenin doruğuna çıkan öğrenciler buradan da Kaleiçi’ndeki Biyoloji Müzesi’ni ziyaret ettiler. Dolu dolu eğlenceli, kültür ve sanatla iç içe olan engelli öğrenciler beraberindeki refakatçi öğretmenleri ile birlikte Kepez Masal Parkı’na giderek Paintbol oynadılar. Hem eğlenen, hem gezen öğrenciler Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen programın güzel olduğunu ve unutamayacakları günler yaşadıklarını ifade ettiler.

 Paintbol sonrası Özdilekpark AVM’de hizmet veren Rock’n Bowl Bowling’de bowling turnuvasına katılan öğrencilerin eğlenceli saatleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün de onlara eşlik etmesi ve birlikte bowling oynaması ile doruğa ulaştı.

 “Engeliniz Engelimizdir” projesi ile çocuklarımızın bir arada olması, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler ile paylaşımlarının artmasını amaçladıklarını belirten Kepez  Belediye Başkanı Hakan Tütüncü; “Çocuklarımızı önemsiyoruz. Onlarında hepsinin bir arada olmasını, paylaşımlar içerisinde olarak etkileşimlerinin pekişmesini istiyoruz. Onların eğlenceli, heyecanlı ve unutamayacakları bir organizasyon hazırladık. Bugün onların gözlerindeki eğlenceyi, heyecanı, sevinci görünce amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Bundan da büyük bir mutluluk duyuyorum.” dedi.

Etkinliklerde eğlenen 80 engelli öğrenci ve 20 refakatçi öğretmenleri projeyi düzenleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.        
Eğlenceli Heyecanlı ve Sevinçliler
Eğlenceli Heyecanlı ve Sevinçliler
Eğlenceli Heyecanlı ve Sevinçliler
Eğlenceli Heyecanlı ve Sevinçliler
Eğlenceli Heyecanlı ve Sevinçliler

Benzer Haberler