Kepez’de kültürler birleşiyor

10 Aralık 2014, Çarşamba - 10:01
Kepez’de kültürler birleşiyor
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’da bulunan hemşehri derneklerine ziyaretini sürdürüyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü son olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Esat Göyük’le birlikte Antalya Ahlat Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nde Bitlislilerle bir araya geldi.
 
Dokuma’da yer alan dernek binasında Başkan Tütüncü’yü karşılayan Başkan Şahap Koçalp, “Başkan Tütüncü, hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Yönetim kurulu olarak sizlere teşekkür ediyoruz. Diğer belediye başkanlarını da çağırmamıza rağmen sadece o geldi. Doğunun, batıya açılan yüzü Ahlat’tır. Kültürümüzü Antalya’da yaşatmamızda bize destek veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür ederiz.” dedi.
 
Başkan Tütüncü burada yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Ahlat derneğimiz bizim yuvamız oldu. Ahlat, zaferlerin ve Anadolu’nun tapusudur. Eski Selçuk Medeniyet mirasları arasında yer alan Ahlat’ı tanımak, tarihi tanımaktır. Davamızı tanımaktır. Daha da çok tanımaya ihtiyacımız var.” ifadesini kullandı.
 
Derneğin, Ahlat’ın manevi mirasını Antalya’da anlattığını belirten Başkan Tütüncü, “Bu dernekteki disiplin, bir çok hemşehri derneğine örnek olmalı. Kepez’deki 80 ilden hemşehrilerimizin, Antalya’da çok güzel bir şekilde dayanışma, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamasını istiyoruz. Kültürlerini ikram ederek, sunarak çok daha zengin bir yapısı olan bir şehir için gayret gösteriyoruz. Kepez’de kültürler birleşiyor.” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Koçalp, Başkan Tütüncü ve Esat Göyük’e, Ahlat’ın tanıtım kitapçığı ve üzerinde Ahlat’ın fotoğrafının bulunduğu anahtarlığı hediye etti.
Kepez’de kültürler birleşiyor
Kepez’de kültürler birleşiyor
Kepez’de kültürler birleşiyor
Kepez’de kültürler birleşiyor
Kepez’de kültürler birleşiyor

Benzer Haberler