Konged ile sosyal proje işbirliği

12 Aralık 2014, Cuma - 14:53
Konged ile sosyal proje işbirliği
Başkan Hakan Tütüncü, Konged üyesi gençlerle Kepez’de yapabilecekleri sosyal projeleri konuştu.

Kısa adı Konged olan Konyaaltı Gençlik Derneği’nin, yönetim kurulu toplantısının konuğu Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü oldu.

Antalya Kültür Merkezi’ndeki bir işletmede yapılan toplantıda Başkan Tütüncü, gençlerle Kepez’e yapılacak sosyal projelerle ilgili ufuk turu yaptı.
 
Toplantıda Konged üyesi gençler, Kepez’de, dezavantajlı gruplara, yaşlılara, bedensel ve zihinsel engelliler ile öğrencilere yönelik yapabilecekleri sosyal projeleri paylaştılar.
Başkan Tütüncü de yaptığı konuşmada Antalya\'nın örnek gençlik derneklerinden biri olan Konged’in, yüreği milletine hizmet azmiyle dolu gençlerden oluştuğunu söyledi.
Tütüncü, dernek üyesi gençlere, toplumun dikkatini faydalı noktalara çekecek başarılı çalışmalar yapmalarından dolayı teşekkür etti.

Gençlik dernekleri önemli

Gençlik derneklerinin önemine vurgu yapan Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Gençlik kollarından gelmiş bir politikacı olarak gençlik derneklerinin ne kadar önemli olduğunu ne kadar önemli çalışmalar yaptığını, gençlik derneklerinin, yaşadıkları şehri güzelleştirme, sivil toplumu daha güçlü kılma bakımından ne kadar önemli bir etkiye sahip olduğunu biliyorum.  Sizler de çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz.  Yaptığımız çalışmaların gençlere, şehirle ilgili bir şeyler yapmak isteyenlere örnek olmasını diliyorum.”

Başkan Hakan Tütüncü, Konged’in Kepez’de yapacağı sosyal projelere destek vermeye hazır olduklarının da altını çizdi.

Hakan Tütüncü bizim için önemli bir isim”

Daha sonra söz alan KONGED Başkanı Ahmet Alper Alveroğlu da şunları söyledi: “Hakan Tütüncü, ismi bizim için önemli. Kendisi hem Antalya’da hem de partisinin genel merkezi boyutunda gençlerle ilgili önemli sorumluluklar aldı. Aldığı görevleri de layıkıyla yerine getirdi.  Kepez’de dokunuşları, Konyaaltı’ndan iliklerimize kadar hissediyoruz.  Kepez’deki özel değişimin tadına varanlardanız.”

Konuşmaların ardından Kepez Belediyesi ile Konged işbirliğinde yapılabilecek sosyal projeler değerlendirildi.
  
Konged ile sosyal proje işbirliği
Konged ile sosyal proje işbirliği
Konged ile sosyal proje işbirliği
Konged ile sosyal proje işbirliği
Konged ile sosyal proje işbirliği
Konged ile sosyal proje işbirliği

Benzer Haberler