Kepez’e 2 ASM

24 Aralık 2014, Çarşamba - 10:22
Kepez’e 2 ASM
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, Altınova bölgesine söz verdiği aile sağlığı merkezi (ASM)nin inşası başlıyor. Göksu Mahallesi’ne de aile sağlığı merkezi kazandırılıyor.

Başkan Hakan Tütüncü, 1000 yataklı şehir hastanesi, 350 yataklı devlet hastanesi ile 50 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi yatırımların bölgeye yapılmasını sağlarken;  mahallelerin ilk adım sağlık hizmeti olan ASM taleplerini karşılıyor.
 
“Her şeyin başı sağlık” diyerek, sağlık hizmetine önem veren Başkan Tütüncü, 1.döneminde bazı mahallelerin ASM binası talebini karşılamıştı.

Altınova’ya verdiği sözü tuttu

Tütüncü, 2. döneminde ise seçim kampanyası sırasında Altınova bölgesine söz verdiği ASM binasını inşa ettiriyor. Projesi tamamlanan bina, Altınova Sinan Mahallesi’nde, Kaslılar Sokak ile Yüce Sokak arasında 2 bin 133m2 alan üzerine inşa edilecek.

Kepez Belediyesi’nin inşa edeceği ve 310 m2’den oluşan binada Sağlık Bakanlığı’nın acil müdahale odası, muayene odaları, emzirme odası, aşı odası, lavabolar, mutfak, geniş bir bekleme salonu gibi üniteler yer alacak.  Binada Kepez Belediyesi’nin bir veznesi de olacak.  Böylece bölge halkı, belediye ile ilgili ödemelerini, Kepez Belediyesi’ne gitmeden kolayca yapabilecekler.  Önümüzdeki günlerde inşası başlayacak olan ASM binasının, 2015 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Göksu’ya da ASM

Kepez Belediyesi, Göksu Mahallesi’ne de ASM binası hizmeti götürüyor. Mahalledeki mevcut bir bina tadilat çalışmasıyla ASM merkezine dönüştürülecek. Aile hekimlerinin de göreve hazır olduğu Göksu ASM’nin, 2015’nin ilk çeyreğinde hizmete açılması hedefleniyor.
Başkan Hakan Tütüncü, yaptıkları ASM’lerin sağlık hizmetine önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.

 Sağlık eserlerinin sayısı artacak

“Her şeyin başı sağlık diyorsak hastaneyi, bölge hastanesini, ağız ve diş sağlığı merkezini, çeşitli poliklinikleri, ilk adım sağlık hizmeti olan aile sağlığı merkezleri yapmamız lazım.” diyen Tütüncü,  “Belediye ve iktidar olarak Kepez’deki sağlık alanındaki yatırımlarının her birini çok ciddi bir planlama ile gerçekleştiriyoruz. Her şeyin başı sağlık, diyeceğiz ve daha güzel sağlık eserleri meydana getireceğiz, daha büyük sağlık yatırımlarını Kepez’e kazandıracağız.” ifadesini kullandı. 
Kepez’e 2 ASM
Kepez’e 2 ASM
Kepez’e 2 ASM

Benzer Haberler

“Mahallelere doktor getiriyoruz”

“Mahallelere doktor getiriyoruz”

350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi, 1000 yataklı şehir hastanesi ve 50 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi yatırımlarıyla sağlığın merkezi olan Kepez’de, mahallelerin ASM talepleri karşılanıyor. Zafer ve Yükseliş’e kazandırılan ASM

Atölyeler gidiyor sağlık merkezi geliyor
Atölyeler gidiyor sağlık merkezi geliyor

1000 yataklı Antalya Bölge Hastanesi, 350 yataklı devlet hastanesi ve 50 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yatırımlarına ev sahipliği yapan Kepez, sağlık alanında bir tesise daha


“Kepez’de bir devre imza attık”
“Kepez’de bir devre imza attık”

Başkan Hakan Tütüncü, meclis ve belediye idaresi olarak çok güzel eserler yaparak, bir devre imza attıklarını söyledi. Kepez Belediye Meclisi’nin, Nisan ayı olağan toplantısında kabul


Söz verdi temeli atıldı
Söz verdi temeli atıldı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, Duraliler Mahallesi’ne sözünü verdiği aile sağlığı merkezinin yapımı başladı. Modern bir dünya kenti olma yolunda ilerleyen Kepez’in,