Kepez’in dev adamları Tütüncü’yle

25 Aralık 2014, Perşembe - 10:11
Kepez’in dev adamları Tütüncü’yle
Sporun merkezi Kepez de temel amaçlarının insanlara sporu sevdirmek olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, basketbolun gençlere sporu sevdirmek ve spor sevgisini içlerine yerleştirme noktasında lokomotif olduğunu ifade etti.

Haftalar boyunca galibiyet serisini bozmadan liderliğe yükselen Kepez Belediyespor\'un 12 dev adamı bugün Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü\'nün konuğuydu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü\'nün makamında gerçekleşen toplantıya, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Kulüp Müdürü Birkan Aslan, Kulüp Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Çatal, Takım Koçu Engin Taşkıran, Halil Kır, Mustafa Şimşek, Coşkun Güvenç ve sporcular katıldı.

Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasına öncelikle basketbolcuları tebrik ederek başladı ve sporun merkezi Kepez\'de temel amaçlarının insanlara sporu sevdirmek olduğunu vurguladı.

Türkiye için örnek bir kulüp olacaksınız

Kepez Belediyesi olarak oldukça genç bir nüfusun bulunduğu bölgemizde gençlerimizi spora teşvik etmek, spor alt yapısına katkı sağlamanın amaçları arasında yer aldığına dikkat çeken Başkan Tütüncü, sözlerini şöyle sürdürdü, \"Belediyelerin halka yönelik sportif faaliyetlerine ağırlık vermesinin doğru olduğu inancını taşıyorum. Gençlerimizi sporu sevdirmek, spor sevgisini onların içine yerleştirmek bizler için çok önemli. Sizde bu anlamda başarılı bir lokomotif olma yolunda ilerliyorsunuz. Size bakan ve sizi örnek alan bir çok gencimiz var ve bu yıl sergilemiş olduğunuz performansı gönülden kutluyorum. Sizlerin her galibiyet haberi bizim kalbimizde sevinç meydana getiriyor. Türkiye içinde örnek bir kulüp olacaksınız takip edilen bir model olacaksınız.\"

Kepez Belediyesi Spor Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, \"Kulübümüze vermiş olduğunuz destek ile oyuncularımız başarılı bir performans sergilemektedir. Ekibime de ayrıca çok teşekkür ediyorum, başarılı bir sezon geçiriyorlar.\" diye konuştu.

Konuşmaların ardından oyuncular ile sohbet eden Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra Kepez\'in 12 dev adamı ve kulüp yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Kepez’in dev adamları Tütüncü’yle
Kepez’in dev adamları Tütüncü’yle

Benzer Haberler