Genç nüfus için spora yatırım

27 Aralık 2014, Cumartesi - 11:39
Genç nüfus için spora yatırım
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kulübün liglerde mücadele eden takımlarının, spor ilgi duyan gençler ve çocuklar için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) için play off mücadelesi veren Kepez Belediyespor\'un Süper Amatör Lig\'de yer alan futbol takımı, Başkan Hakan Tütüncü\'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette  Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Ercan Mutlu ve takımın Teknik Direktörü Mehmet Uğurlu da hazır bulundu.

Kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz

Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasında Kepez\'de, ilk ve orta öğretimde 100 bine yakın öğrencinin olduğunu hatırlatarak, şöyle devam etti: \"Bu genç nüfusu, geleceğe çok iyi bir şekilde taşımamız gerekir. Aynı zamanda gençlerimizi sokağın kötü alışkanlıklarından korumak ve enerjilerini doğru yerlerde harcayabilecekleri alanları oluşturmak için de gayret  göstermeliyiz.  Bu anlamda spor bize farklı bir alan oluşturuyor. Çocuklarımızın, gençlerimizin spor yapmasını arzu ediyoruz. Böylelikle hem enerjilerini doğru yerde boşaltmalarını sağlamış olacağız hem de bunun yanında, sporu profesyonelce yapanlarla onların motivasyonunu yükselteceğiz.\"

En iyisi olmalıyız

Tütüncü, Kepez Belediyespor\'un liglerde mücadele eden basketbol, voleybol ve futbol takımlarının en önemli yanının halka sporu sevdirmek ve halkla sporla buluşturacak ortamlar meydan getirmek olduğunun altını çizdi.
 
Spora bu pencereden baktıkları için Kepez Belediyespor\'un bütün alanlarda başarılı olmasını  arzu ettiklerine dikkat çeken Tütüncü, \"Bulunduğumuz yerlerin en iyisi olmalıyız. Kepez Belediyespor Futbol Takımımızın önemli başarılara imza atacağına yürekten, gönülden inanıyorum. Her birinize çok güveniyorum.  Kulüp başkanımızdan yönetim kurulu üyelerimize, teknik heyetimizden futbolcularımıza kadar herkesin işi samimiyetle sahiplenmiş olduğunu görüyorum.\" açıklamasını yaptı.

\"Galibiyetiniz aldığınız vakit mutluluktan uçuyoruz\"

Tütüncü, bu sezon üstün bir başarı bekledikleri futbol takımlarının, spora ilgi duyan çocuk ve gençler için önemli bir fırsat olduğunun altını çizi.
Kepez Belediyesi olarak diğer branşlarda olduğu gibi futbol takımına da her türlü  desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini vurgulayan Tütüncü, konuşmasının sonunda futbolculara şöyle seslendi: \"Bileseniz ki, galibiyet aldığınız vakit mutluluktan uçuyoruz.  İstediğinizde her şeyin en iyisini yapacağınıza yürekten inanıyorum.  Hocamız, yönetimimiz ve sizler çok başarılısınız.  Hedefe ulaşacağınıza yürekten inanıyorum.\"

Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da spora verdiği destekten dolayı Tütüncü\'ye teşekkür etti. Günün anısına fotoğraf çekilmesinin ardından ziyaret sona erdi.
,
 
 
Genç nüfus için spora yatırım
Genç nüfus için spora yatırım
Genç nüfus için spora yatırım
Genç nüfus için spora yatırım

Benzer Haberler