TÜTÜNCÜ GO-KART PİSTİNDE. 04.05.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 17:34
TÜTÜNCÜ GO-KART PİSTİNDE. 04.05.2009

Kutup Yıldızı Gençlik Derneği’nin, GO-Kart turnuvasına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, GO-Kart pistinde yaptığı ilk sürüşte, başarılı bir performans gösterdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kutup Yıldızı Derneği’nin, Deepo Go-Kart pistinde düzenlediği turnuvaya katıldı. Kutup Yıldızı Gençlik Derneği’nin Go-Kart Turnuvası’nda 80 kişi yarıştı. Yarışları ilgiyle izleyen Tütüncü, turnuvada ilk kez Go- Kart pistinde sürüş yaptı. Go-Kart aracıyla başarılı bir performans sergileyen Tütüncü, siyasette olduğu gibi pistte de başarılı olduğunu gösterdi. Go-Kart pistinde hünerini gösteren Tütüncü’yü, Babası Fevzi Tütüncü ve Annesi Hatice Tütüncü de izledi. İlk kez bir Go-Kart aracına bindiğini söyleyen Başkan Hakan Tütüncü, “ Go-Kart, çok keyifli ve sürücülerin hız tutkusunu köreltmek için güzel bir spor.” dedi.
Turnuvanın kupa töreninde konuşan Tütüncü, Kutup Yıldızı Gençlik Derneği’nin Go-Kart Turnuvası’na katılmaktan ve gençlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Hakan Tütüncü, “Bu turnuvayla gençler, hem dostluklarını artırmak hem de arkadaşlıklarını pekiştirme imkânı buldu. Bu tür organizasyonların devamını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.”
Tütüncü, Kutup Yıldızı Gençlik Derneği Başkanı Engin Okudan’la birlikte, turnuvanın birincisi Burak Şeker’e, ikincisi Ozan Özbudak’a ve üçüncüsü Zafer Özçelik, ödüllerini verdi.


 


Benzer Haberler

Tütüncü gençlerin bowling heyecanına ortak oldu

Tütüncü gençlerin bowling heyecanına ortak oldu

Kutup Yıldızı Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Bowling Turnuvası’na katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı isabetli atışlarla, sporda da başarısını ortaya koydu.   Geçtiğimiz günlerde Go-Kart Turnuvası ile hız

2018 Kepez’in altın yılı oldu
2018 Kepez’in altın yılı oldu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2018 yılında ilçede gerçekleştirdikleri hizmetleri değerlendirdi.  2018’in Kepez’in altın yılı olduğunu belirten Tütüncü, “Örnek


Statta siyaset olmaz
Statta siyaset olmaz

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği  Gönül Sohbetleri’nin konuğu olan eski FİFA kokartlı hakem İlhami Kaplan, 6 Aralık’ta ihalesi yapılacak olan Antalya’nın 35 bin kişilik


Kent Konseyleri Kepez’in yatırımlarını gezdi
Kent Konseyleri Kepez’in yatırımlarını gezdi

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, düzenlediği hizmet gezisiyle 3 yılda ilçede yaptığı yatırımları, Antalya Kent Konseyi ve Kepez Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyelerine tanıttı.