BAŞKAN TÜTÜNCÜ KOLLARI SIVADI. 12.04.2009

8 Ekim 2009, Perşembe - 23:50
BAŞKAN TÜTÜNCÜ KOLLARI SIVADI. 12.04.2009
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, araziye inerek, ilçeye hizmet etmeye başladı. Barış Mahallesi’ndeki beton yol ve Masa Dağı’ndaki seyir terası çalışmalarını inceleyen Tütüncü’nün talimatıyla Çankaya Mahallesi’ndeki Haci Ali Uyaroğlu Camii’nin çevre düzenlemesi yapılıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hem tebrikleri kabul ediyor hem de araziye inerek belediye hizmetlerini denetliyor. Görev süresinde bir haftayı dolduran Tütüncü, araziye inerek, ilçenin sorunlarına derman olmaya başladı. Başkan Hakan Tütüncü, Çankaya Mahallesi’nin tek camisi olan Hacı Ali Uyaroğlu Camii’nin çevre düzenlemesi sıkıntısını çözüyor. Tütüncü’nün talimatıyla Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Hacı Ali Uyaroğlu Camii’nde çevre düzenlemesi çalışması başlattı. Kepez Belediye Başkanı Tütüncü de Hacı Ali Uyaroğlu Camii’ne giderek, yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Tütüncü, daha sonra Masa Dağı’nda yapımı süren 8 dönüm alandan oluşan seyir terası çalışmalarını inceledi 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Barış Mahallesi’nde başlatılan beton yol çalışmasını da denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Tütüncü, belediye hizmetlerini denetimleri sırasında vatandaşların tebriklerini kabul etti, sıkıntılarını dinledi.


Benzer Haberler