GAZETECİLER DEN TÜTÜNCÜ YE ZİYARET. 06.05.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 17:38
GAZETECİLER DEN TÜTÜNCÜ YE ZİYARET. 06.05.2009

AGC Yönetim Kurulu’nu kabul eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeyi modern bir dünya kenti haline getirecek olan projelerinin kamuoyuna tanıtılmasında, bu projelerin tartışılmasında, geliştirilmesinde medyadan destek alacaklarını söyledi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC)Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Yeni, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Buldu, Ahmet İstek, Bilal Öğütçü ve İdris Taş, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkanlık görevinde Tütüncü’ye başarılar dileyen AGC Başkanı Mevlüt Yeni, 320 üyesiyle Türkiye’nin beşinci büyük gazeteciler cemiyeti olan AGC’yi, hem üyeleri hem de kent ve ülke yararına projeler üreten bir kurum haline getirdiklerini söyledi.
Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin, kenti yönetenlerle hep iyi ilişkiler içerisinde olduğunun altını çizen Yeni, “Antalya basını, daha önceki belediye başkanlarıyla iyi ilişkiler içerisinde oldu, bir sıkıntı yaşanmadı. Yeni dönemde de bir sıkıntı yaşanmadan iyi ilişkilerimizi devam ettireceğiz.” dedi.
Antalya’nın önemli ilçelerinden biri olan Kepez’de, gecekondu sorunu yaşandığına vurgu yapan AGC Başkanı Yeni, “Kepez, sorunları çok olan bir ilçemiz. Zor bir görev üstlendiniz. Bu sorunları aşarken mutlaka medya desteğine ihtiyaç duyacaksınız. Gerçekleştireceğiniz projeleri, kamuoyu ile paylaşma konusunda AGC önemli bir köprü olacaktır. Antalya, Kepez için üzerimize düşen bir görev varsa her zaman işbirliğine varız. Görev yaptığımız sürede hiçbir zaman Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ne siyaset bulaştırmadık, bulaştırmayacağız. Tarafsız, her kesime eşit mesafede olan bir kurumuz. Her siyasi gruba, her düşünceye eşit mesafedeyiz.” şeklinde konuştu.
Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin, hayırlı olsun ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, medyanın, demokrasinin yerleşmesi, kökleşmesi ve kurumsallaşması adına önemli bir görev üstlendiğini ifade etti. Medyanın, demokratik ülkelerde siyaset kurumu üzerinde halka hizmet yönünde belirleyici etkisi bulunduğuna atıfta bulunan Tütüncü, şöyle devam etti: “Siyaset kurumuyla medyanın, birbirleriyle yakın ilişki içerisinde olması demokratik kültürün gereğidir. Bizler siyaset yaşantımız boyunca, medya ile olan ilişkilerimizi, demokratik kültür içerisinde yürütmeye gayret gösterdik. Bundan sonra da bu ilişkiyi aynı şekilde devam ettirmenin, ileriye doğru taşımanın Antalya ve Kepez için çok faydalı olacağına inanıyorum. Gazeteciler, düşünceleriyle, fikirleriyle, konulara bakış açılarıyla, siyasete yön verebildiği, siyasetçilere ufuk çizebildiği sürece hem medya hem de siyaset kurumu kazanır.”
Gazetecilerin, fikirlerinin, düşüncelerinin kendileri için önem taşıdığına işaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’nın geleceği açısından kendi siyasi tavrını, duruşunu belirleme noktasında gazetecilerin fikirlerinden istifade edeceğini söyledi. Tütüncü, Kepez’i, dünya kenti haline getirecek olan projelerin tartışılmasında, geliştirmesinde Antalyalı gazetecilerden destek alacaklarını kaydederek, “Görev süremiz içerisinde en önemli yaklaşımımız Kepez’i, modern bir dünya kenti haline getirmek olacaktır. Bu hedefimiz doğrultusunda sizlerden destek isteyeceğiz. Projelerimizin, kamuoyu ile paylaşılması noktasında medyaya önemli bir görev düşmektedir. Kamuoyumuzun gündemine sunacağımız bazı projelerin tartışılmasında, geliştirilmesinde gazetecilerin önemli katkısı olacağına inanıyorum.” ifadesini kullandı.


 


Benzer Haberler

TÜTÜNCÜ:  AGC İLE ANTALYA GÜZEL GÜNLER KAZANDIRACAĞIZ  28.08.2009

TÜTÜNCÜ: AGC İLE ANTALYA GÜZEL GÜNLER KAZANDIRACAĞIZ 28.08.2009

Tütüncü: AGC ile Antalya güzel günler kazandıracağız Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’yle el ele, gönül gönüle vererek çok daha güzel günleri Antalya’ya kazandıracaklarını söyledi. Kepez Belediye Başkanı

Dokuma’da bayram var
Dokuma’da bayram var

Başkan Hakan Tütüncü sözünü tuttu ve Dokuma Fabrikası’nı, gerçek sahipleri olan Antalyalılarla buluşturdu.  Dokuma’nın halka açılması çalışmasının ilk etabı olan Kent


Türkiye’nin en büyük bilim merkezi ‘BilimFest’ ile kapılarını açtı
Türkiye’nin en büyük bilim merkezi ‘BilimFest’ ile kapılarını açtı

Kepez Belediyesinin, TÜBİTAK işbirliğiyle kurduğu Türkiye’nin en büyük bilim merkezi Antalya Bilim Merkezi ve 3 gün sürecek BilimFest ile kapılarını açtı. Açılış törenine


Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik
Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik

Toplumun her kesimiyle birlikte Antalya markasına katkı sağlayacak, Kepez’in imkânlarıyla dev projeler ürettiklerini söyleyen Başkan Tütüncü,” derdimiz Ahmet Hamdi Tanpınar’ın