KEPEZ KÜLTÜRE VE SANATA DOYACAK. 07.05.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 17:39
KEPEZ KÜLTÜRE VE SANATA DOYACAK. 07.05.2009

Akdeniz Kültür ve İletişim Kulübü yöneticilerini kabul eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kültür ve sanatta ihmal edilen ilçede, kültür ve sanat alanında birçok faaliyet yapacaklarını söyledi.

Akdeniz Kültür ve İletişim Kulübü (AKİK) Başkanı Mehmet Karakayalı ve üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret ederek, başkanlık görevinde başarılar diledi.
AKİK Başkanı Karakayalı, Tütüncü’nün, kültüre, sanata ve ilme değer vereceğine, bu konularda çalışmalar yapacağına inandıklarını söyledi. AKİK’in hamurunda Başkan Tütüncü’nün de emeğinin olduğunun altını çizen Karakayalı, “Bize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız.” dedi.
Kültürün ve sanatın olduğu yerde bambaşka bir güzelliğin, hoşluğun bulunduğunun altını çizen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, AKİK’in, Antalya’da kültür ve sanat alanında önemli çalışmalar yaptığını belirtti. Kepez’in, kültür ve sanatsal alanda ihmal edildiğine vurgu yapan Tütüncü, “Kepez’de, kültürel ve sanatsal faaliyetlere ne kadar ihtiyaç duyulduğunu biliyoruz. İlçede, kültür ve sanat alanında güzel organizasyonlar yapmak temel hedeflerimizden biri olacak.” ifadesini kullandı.
Başkan Hakan Tütüncü, yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte kültürel ve sanatsal etkinlikleri toplumla buluşturması gerekliliğine işaret ederek, “Toplumun temelleri eğer kültür ve sanatsa o orada geleceğe daha emin adımlarla yürüyen bir toplumun oluştuğunu görüyoruz. Kamu idaresi olan yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşlarının önünü açmak suretiyle bu güzellikleri halkıyla buluşturması da bir avantajdır. Belediye olarak sivil toplum kuruluşlarıyla azim ve kararlılıkla bu noktada buluşacağız. Sivil toplum kuruluşlarının önünü açarak, kültürel ve sanatsal güzellikleri halkımıza sunarak, toplumun kalitesinin artması, bireylerin eğitiminin gelişmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu.
Akdeniz Kültür ve İletişim Kulübü Başkanı Mehmet Karakayalı da Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, ziyaretin anısına gül ve lale temalı bir ebru tablosu hediye etti.


Benzer Haberler