TÜTÜNCÜ, TAKSİ DURAKLARINI GÜZELLEŞTİRECEK. 12.05.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 17:54
TÜTÜNCÜ, TAKSİ DURAKLARINI GÜZELLEŞTİRECEK. 12.05.2009

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçedeki taksi duraklarını, çağın gereklerine uygun şekilde modernize ederek, Antalya’nın dünya kenti imajına yakışır hale getireceklerini söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kentin imajıyla bütünleşen taksi duraklarını modernleştiriyor. Tütüncü, ilçedeki taksi duraklarını, çağın gereklerine uygun şekilde modernize ederek yenileyeceklerini söyledi. Tütüncü’nün, esnaf ziyaretlerinden mutlu olduklarını belirten Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Alkan da, Kepez’de taksi duraklarının yenilenmesinin Antalya’ya örnek olacağını belirtti.
İlk ziyaret Esentepe Mahallesi’ne
Esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdüren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sabah 5.00’te başladığı mesaisinde ilk olarak Esentepe Mahallesi sakinleriyle buluştu. AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın da yer aldığı ziyarette, 2 saate yakın mahallede kalan Tütüncü, vatandaşların, esnafın sıkıntılarını dinledi.
Başkan Hakan Tütüncü daha sonra Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Alkan ile birlikte Dokuma İplik Fabrikası önündeki Kent Taksi Durağı’nı ziyaret etti.
Söz verdi yapıyor
Taksi duraklarının, şehirlilik noktasında bir kentin en önemli unsurlarından birisi olduğunun altını çizen Tütüncü, seçim kampanyası döneminde, ilçedeki taksi duraklarının çağın gereklerine uygun bir şekilde modernize edebilmesini vaat ettiklerini anımsatarak, “Bu sözümüzün gereğini yapacağız. En güzel taksi duraklarının Kepez’de olmasını istiyoruz, hedefliyoruz. Bunu da başaracağız. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası ve taksici esnafımızla el ele vererek bunu gerçekleştireceğiz.” açıklamasını yaptı.
Kente güzelleştiren taksi durakları yapacağız
Taksici esnafının bir kent için çok önemli olduğuna işaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, taksici esnafının kentlilik konusunda hem Antalya’ya hem de Kepez’e büyük hizmetler yaptıklarını dile getirdi. Taksici esnafının çalışma şartlarının iyileştirilmesi için çalışacaklarının altını çizen Tütüncü, “Taksici esnafını, kendi meslekleriyle çok daha iyi ilgilenebilir hale getirirsek Antalya, Kepez kazanır. Bu hedefe de odamızla, esnafımızla birlikte ele ele vererek ulaşacağız. Taksi duraklarının ve taksici esnafının çalışma şartlarının iyileştirilmesiyle halka sunulan hizmet kalitesi de yükselecektir. Belediye olarak, taksici esnafına çok daha iyi imkânlar sağlayarak, halkımızın da çok daha iyi şartlarda hizmet almasını sağlamış olacağız. Hedefimiz, niyetimiz budur. İnşallah bunu da gönül gönüle vererek başaracağız. Odamızla, taksici esnafının problemlerini birlikte çözmek için mücadele edeceğiz. Çok daha iyi şartlarda çalışan taksici esnafımız olacak. Kentimize güzellik katan taksi durakları kazandırmak için çalışacağız.” şeklinde konuştu.
Hatırlanmaktan mutluyuz
Taksici esnafını, seçimden sonra da hatırladığı için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür eden Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Alkan da “Sayın Tütüncü’nün, seçim döneminde vermiş olduğu taksi duraklarının yenilenmesi sözünün gereğini yapacak olması bizleri sevindirdi. Sayın Başkan, seçimden önceki ziyaretlerini, seçimden sonra da devam ediyor. Taksici esnafı olarak bu ziyaretlerden mutluyuz. Sadece seçim zamanında hatırlanmaktan ziyade, diğer zamanlarda sorunlarımızla ilgilenen bir belediye başkanın olması bizleri mutlu ediyor.
İlk yenileme Kent Taksi Durağı’na
Kepez, Antalya’nın karayoluyla girilen ilk ilçesi olma özelliği taşıyor. Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’nün desteği ile en güzel, en çağdaş şekilde taksi duraklarını yenilersek, esnafımızın da rahat edeceğine inanıyorum. Bu duyarlılığından dolayı Sayın Tütüncü’ye taksici esnafı adına teşekkür ederim.”
Kepez Belediyesi, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliği ile ilk taksi durağı yenileme çalışması, önümüzdeki günlerde Dokuma İplik Fabrikası’nın önünde yapılacak.


Benzer Haberler