TÜTÜNCÜ FUTBOL PİKNİĞİNDE. 19.05.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 18:17
TÜTÜNCÜ FUTBOL PİKNİĞİNDE. 19.05.2009

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Üyeleriyle piknikte bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Antalya Şubesi’nin, Konyaaltı Mesire Alanı’nda düzenlediği pikniğe ve Şerafettin Cadırcı Futbol Turnuvası’na katıldı.
Tütüncü, burada futbol turnuvasına katılan gençlerin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nı kutladı. TFFHGD Antalya Şube Başkanı Bülent Uğur da, Başkan Tütüncü’yü, aralarında görmekten mutlu olduklarını belirterek, Kepez Belediyesi’nin, spora olumlu bakışının bulunmasının Türk sporu adına sevindirici olduğunu ifade etti. Pikniği, dernek üyeleri arasında kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla düzenlediklerini ifade eden Uğur, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü, makamında ziyaret ederek, spor alanında yapacakları çalışmaları, gözlemcilerin ve hakemlerin sorunlarını kendisiyle paylaşacaklarını ifade etti.
Pikniğe katılmaktan, TFFHGD camiasıyla bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Tütüncü, her zaman Türk sporunun emrinde olduklarını vurguladı. Başkan Tütüncü, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin yapacağı faaliyetlere de her zaman destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.
Pikniğe AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Necip Çetinkaya da katıldı.


Benzer Haberler