TÜTÜNCÜ SEVİNÇLERE ORTAK OLUYOR. 21.05.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 18:20
TÜTÜNCÜ SEVİNÇLERE ORTAK OLUYOR. 21.05.2009
Sevincinizde, hüznünüzde birlikte olacağız, diyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak Altıayak Mahallesi’ndeki düğüne katıldı, vatandaşlarla birlikte oynadı.

Varsak Altıayak Mahallesi’nde bir düğüne katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu can, bu bedende durdukça, yüreklerimiz halkımızla birlikte atacak.” dedi.
Ziyaretlerle vatandaşın, esnafın dertlerini dinleyen Tütüncü, ilçedeki düğünlere de katılarak, vatandaşların sevinçlerine ortak oluyor. Başkan Tütüncü, Varsak Altıayak Mahallesi’ndeki Hüseyin Arı, Bayram Arı ailelerinin düğününe katıldı. Varsaklılar, düğünlerine gelerek kendilerini sevindiren Tütüncü’yü davul ve zurna ile karşıladı. Evlenecek olan çifte mutluluklar dileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, düğün meydanında vatandaşlarla birlikte oynadı.
Burada bir konuşma yapan Tütüncü, sevincinde, hüznünde ilçe halkıyla birlikte olacağını belirterek, şunları kaydetti: “Mutlu günlerinde Varsaklı hemşerilerimle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Sizlerin sevincinde, üzüntünüzde hep birlikte olacağız. Güzel bir akşamda sizlerle birlikteyiz, beraberiz. Bu can, bu tende durdukça yüreklerimiz sizlerle birlikte atacak. Biriz ve beraberiz. Bundan sonraki süreçte sizlerle birlikte olacağız”


Benzer Haberler