​Kepez’in yaşlıları da ayrıcalıklı

20 Aralık 2019, Cuma - 13:27
​Kepez’in yaşlıları da ayrıcalıklı
Belediyesinin Şefkat ve Huzurevi’ni ziyaret ederek, çok kıymet verdiği yaşlılarla öğle yemeği yiyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, huzurevi sakinlerini kültür, sanat gibi çeşitli güzelliklerle iç içe bir yaşantıya davet etmeye hazırlandıklarını müjdeledi.  
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz yıllarda hizmete açtığı ve 5 yıldızlı bir tesis konforundaki belediyesinin Şefkat ve Huzurevi’ni ziyaret etti. Kadın Koordinasyon Merkezi üyeleri ile birlikte huzurevine giden Başkan Tütüncü, tek tek ellerini öptüğü yaşlılarla oturdu, sohbet etti. Huzurevi sakinlerinin istek ve dileklerini de dinleyen Başkan Tütüncü,  öğle yemeğini de çok kıymet verdiği yaşlılarla yedi. 
 
Sosyal hayatın içinde olacaklar
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezli yaşlılara kendilerini ayrıcalıklı hissettirecek bir projenin hazırlıkları içinde olduklarını vurguladı. Kepezli yaşlıların zamanlarını daha verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla çok daha farklı projelerin uygulamaya koyulacağını da belirten Tütüncü, “Çok kıymet verdiğimiz yaşlılarımıza onları hayatta daha güçlü tutacak önemli bir çalışmaya başladık. Huzurevi sakinlerine çeşitli alanlarda kurslar, eğitimler, seminerler vereceğiz. Onları, ömürlerinin sonbaharında sanat, kültür gibi çeşitli güzelliklerle iç içe bir yaşantıya davet edeceğiz” dedi.
 
Yaşlılarımız ayrıcalıklı olacak
 
Geçtiğimiz günlerde kurulan Kadın Koordinasyon Merkezi’nin bu sürece katkı vereceğini de belirten Başkan Tütüncü, bu projeyi 2020 yılında hayata geçireceklerini söyledi. Yılın ilk çeyreğinde planlamaların yapılacağını belirten Tütüncü, “İkinci çeyreğinde ise uygulamalar olacak. Kepez’de kadın olmak, çocuk olmak çok güzel demiştik, artık yaşlılarımız için de ayrıcalıklarımız olacak” diye konuştu.
​Kepez’in yaşlıları da ayrıcalıklı
​Kepez’in yaşlıları da ayrıcalıklı
​Kepez’in yaşlıları da ayrıcalıklı
​Kepez’in yaşlıları da ayrıcalıklı

Benzer Haberler