Elazığ ve Malatya’ya Kepez’den yardım eli

25 Ocak 2020, Cumartesi - 19:20
Elazığ ve Malatya’ya Kepez’den yardım eli
Kepez Belediyesi, deprem bölgesine yardım seferberliği başlattı. Elazığ merkezli deprem felaketinin yürekleri dağladığını belirten Başkan Tütüncü, “Belediye olarak bizde milletimizin emrindeyiz. Kardeşlerimize ısıtıcı, battaniye ve gıda maddelerinden oluşan yardım malzemeleri gönderiyoruz“ dedi.

Kepez Belediyesi, Elazığ’da meydana gelen deprem bölgesine yardım malzemesi gönderiyor. Kepez Belediyesi, depremzedelere ısıtıcı, battaniye ve gıda malzemesinden oluşan yardım malzemelerini Kepez Kalkınma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla ulaştıracak. Afet zedelere yardım elini uzatacak olan Vakıf, yardım etmek isteyenlerin ısıtıcı, battaniye ve gıda malzemesi bağışlarını da kabul edecek. Yardım etmek isteyen vatandaşlar; Kepez Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın Yeni Mahalle Seyhan Caddesi No:27/ Kepez adresine yardım malzemelerini ulaştırabilecekleri gibi, 0 549 810 23 50 nolu telefon hattından da gerekli bilgilere ulaşabilecekler.

Tütüncü; “Devletimiz seferberlik halindedir”

Deprem felaketi ile ilgi duygu ve düşüncelerini dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,” Elazığ merkezli deprem felaketi hepimizin yüreklerini dağladı. Devletimiz seferberlik halindedir. Bölgeye her türlü insani yardım ve teknik destek sağlanmaktadır. Belediye olarak biz de milletimizin emrindeyiz. Kardeşlerimize ısıtıcı battaniye ve gıda maddelerinden oluşan yardım malzemeleri gönderiyoruz. Yardım kampanyasına sizde destek vermek isterseniz ısıtıcı battaniye ve gıda malzemesi bağışlarınızı Kepez Vakfı’mıza iletebilirsiniz. “ dedi.

Benzer Haberler